DOLAR 32,5895 0.34%
EURO 34,8495 0.32%
GBP 40,6795 0.19%
ALTIN 2.497,530,54
BITCOIN 21127854,31%
Son dakika… CHP İl Başkanlığı önünde ateş açmışlardı, ifadeleri ortaya çıktı

Son dakika… CHP İl Başkanlığı önünde ateş açmışlardı, ifadeleri ortaya çıktı

Son dakika… CHP İl Başkanlığı önünde ateş açmışlardı, ifadeleri ortaya çıktı - Sarıyer'deki CHP İstanbul İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ifadelerinde firari şüpheli Emre D.'nin sosyal medyada yayınlamak için ateş ettiğini öne sürdü.

ABONE OL
10 Nisan 2023 13:00
Son dakika… CHP İl Başkanlığı önünde ateş açmışlardı, ifadeleri ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Son dakika… CHP İl Başkanlığı önünde ateş açmışlardı, ifadeleri ortaya çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince, 6 Nisan Perşembe günü 04.00 sıralarında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndan TEM Otoyolu Edirne istikametine seyreden bir araçtan CHP İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesine ilişkin yakalanan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler Arif P. (26), Berkan Ö. (22), Anıl Ö. (20) ve Ferhat E. (23), gözaltındaki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

“SOSYAL MEDYADAN YAYINLAMAK İÇİN ATEŞ ETTİ”

Şüphelilerin emniyetteki sorgusunda, olay günü akşam saatlerinde 5 arkadaş gezmeye çıktıklarını, bir süre dolaştıktan sonra gece saatlerinde Beşiktaş Ortaköy’de sahur yaptıklarını anlattıkları belirtildi.

Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’daki evlerine doğru döndükleri sırada araçta bulunan firari şüpheli Emre D’nin (23) telefonuyla sosyal medya hesabından canlı yayın başlattığını belirten zanlıların, Emre D’nin bu sırada üzerindeki silahı çıkartarak camdan dışarıya 7-8 el ateş ettiğini söyledikleri öğrenildi.

Şüphelilerin CHP İstanbul İl Başkanlığına yönelik bir şey yapmadıklarını savundukları bildirildi.

EMNİYETTE ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI BULUNDU

Soruşturma kapsamında haklarında, “Genel güvenliğin tehlikeye sokulması”, “Meskun mahalde ateş etmek” ve “Ateşli silahlar hakkındaki kanuna muhalefet” suçlarından işlem yapılan zanlılardan Arif P’nin 26, Berkan Ö’nün 13, Ferhat E’nin de 16 ayrı suçtan daha önce kayıtlarının bulunduğu kaydedildi.

Hakkında daha önce 51 ayrı suç kaydı bulunan firari Emre D.’nin yakalanması için başlatılan çalışmalar ise sürüyor. (AA)

CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde silah sesleriİlginizi ÇekebilirCHP İstanbul İl Başkanlığı önünde silah sesleriCHP İstanbul İl Başkanlığı önündeki silah sesleriyle ilgili 4 gözaltıİlginizi ÇekebilirCHP İstanbul İl Başkanlığı önündeki silah sesleriyle ilgili 4 gözaltı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam