DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20726845,61%
Solunum cihazı bomba gibi patladı

Solunum cihazı bomba gibi patladı

Solunum cihazı bomba gibi patladı - Mersin'in Tarsus ilçesinde, evde kullanılan oksijen konsantratörünün gaz kaçırması nedeniyle meydana gelen patlamada 74 yaşındaki KOAH hastası çift yaralandı.

ABONE OL
17 Nisan 2023 10:45
Solunum cihazı bomba gibi patladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Solunum cihazı bomba gibi patladı

Akşemsettin Mahallesi Ömer Nazmi Caddesi’nde 4 katlı Buğlem Apartmanı’nın zeminindeki dairede, ev tipi solunum cihazı olarak bilinen oksijen konsantratörünün (ortamdaki havayı ayrıştırarak hastaya saf oksijen verilmesini sağlayan elektrikli cihaz) gaz kaçırması nedeniyle patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle dairede yangın çıktı. Bu sırada evde bulunan 74 yaşındaki KOAH hastaları Mustafa Rıfkı Kurt ve eşi Ayşe Kurt yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yaralı çift, ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

PATLAMAYLA UYANDIK

Mahalle sakinlerinden Murat Yalçın, AA muhabirine, patlamanın sabahın erken saatlerinde meydana geldiğini belirterek, “Patlamayla uyandık. Hemen aşağı indik. Komşularımıza yardım ettik. Daha sonra polis ve itfaiye geldi. Yaralılarımız hastaneye götürüldü. Oksijen tüpünün patlaması nedeniyle böyle bir olay yaşadık.” diye konuştu.

Öte yandan, patlamanın yaşandığı apartman ve yanındaki sitenin bazı dairelerinin duvarları hasar görüp camları kırıldı. (AA)

Sahur vakti bomba gibi patladı, mahalleli sokağa döküldüİlginizi ÇekebilirSahur vakti bomba gibi patladı, mahalleli sokağa döküldüKarabük'te tamir edilen cep telefonu bomba gibi patladı İlginizi ÇekebilirKarabük'te tamir edilen cep telefonu bomba gibi patladı Düdüklü tencere bomba gibi patladıİlginizi ÇekebilirDüdüklü tencere bomba gibi patladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam