DOLAR 32,5256 0.03%
EURO 34,8419 0.49%
GBP 40,4975 0.84%
ALTIN 2.429,91-0,11
BITCOIN 2157371-0,54%
Sinan Oğan: Tanju Özcan’la aynı düşüncedeyim

Sinan Oğan: Tanju Özcan’la aynı düşüncedeyim

Sinan Oğan: Tanju Özcan’la aynı düşüncedeyim - Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 'Bizim ortaya çıkma sebebimiz; A kazansın, B kazansın, onun oyunu böleyim, bunun oyunu bölelim değil. Biz Türk milliyetçilerinin Türkiye'yi yönetmesi gerektiği kanaatindeyiz.' dedi. Oğan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile sığınmacılar konusunda aynı düşüncelere sahip olduğunu belirtti.

ABONE OL
20 Nisan 2023 18:55
Sinan Oğan: Tanju Özcan’la aynı düşüncedeyim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sinan Oğan: Tanju Özcan’la aynı düşüncedeyim

Seçim çalışmaları kapsamında kente gelen Oğan, gazetecilere, cumhurbaşkanı adayı olarak Bolu’dan ümitli olduklarını, Bolu’dan yeterince oy alacakları kanaatinde olduklarını söyledi.

SIĞINMACI AÇIKLAMASI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile sığınmacılar konusunda aynı düşüncelere sahip olduğunu belirten Oğan, “Hem biz hem Sayın Özdağ hem de Belediye Başkanımız Sayın Özcan Türkiye’de sığınmacı meselesini kamuoyuna mal etmeye çalışan, sığınmacıların mutlaka gitmesi gerektiğini ifade eden siyasetçileriz. Bizim dışımızda da bunu söyleyen yok. Bize oy verdiğiniz takdirde, bizi seçtiğiniz taktirde bir sene içerisinde sığınmacıları geri göndereceğiz.” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ YÖNETSİN”

Oğan, seçim çalışmalarından bahsederek, “Bizim ortaya çıkma sebebimiz; A kazansın, B kazansın, onun oyunu böleyim, bunun oyunu bölelim değil. Biz Türk milliyetçilerinin Türkiye’yi yönetmesi gerektiği kanaatindeyiz.” dedi.

Sinan Oğan, Türk milliyetçileri ve Atatürkçüleri bu seçimlerde adaysız bırakmamak için aday olduklarını sözlerine ekledi. (AA)

Sinan Oğan: Erdoğan'dan randevu bekliyorumİlginizi ÇekebilirSinan Oğan: Erdoğan'dan randevu bekliyorumSinan Oğan: İktidara geldiğimizde partidaşlarımız, yandaşlarımız gibi bir kavramımız olmayacakİlginizi ÇekebilirSinan Oğan: İktidara geldiğimizde partidaşlarımız, yandaşlarımız gibi bir kavramımız olmayacak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam