DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20754181,46%
Silivri’de trafik kazası 1 ölü, 1 yaralı

Silivri’de trafik kazası 1 ölü, 1 yaralı

Silivri’de trafik kazası 1 ölü, 1 yaralı - Silivri'de kazaya müdahale eden jandarmaya, alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı 

ABONE OL
26 Ağustos 2023 06:05
Silivri’de trafik kazası 1 ölü, 1 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul Silivri’de arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran hafriyat kamyonuna arkadan gelen hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari aracın sürücüsü öldü.

İKİ KADINI BIRAKIP KAÇTI

Bu sırada kazaya müdahale etmek için orada bulunan jandarma ve itfaiye ekiplerinin arasına arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Meydana gelen ikinci kazada bir jandarma personeli yaralanırken, otomobilin sürücüsü ise aracı ve içinde bulunan iki kadını orada bırakıp kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, saat 22.30 sıralarında Çeltik Mahallesi meydana geldi. Çerkezköy yolu üzerinde seyreden hafriyat kamyonu arıza nedeniyle emniyet şeridinde durunca, aynı yönde ilerleyen 34 FSP 786 plakalı Dursun Aydın yönetimindeki hafif ticari araç, hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Aydın araç içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü ambulansla ağır yaralı olarak Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi. Sürücü Dursun Aydın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ JANDARMA VE İTFAİYE EKİPLERİNİN ARASINA DALDI

Kazanın ardından yolda ve araçlarda inceleme yapan itfaiye ve jandarma ekiplerinin arasına aynı yöne ilerleyen ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 59 RH 915 plakalı otomobil daldı. Otomobil, önce jandarma personeli Kıdemli Astsubay Akif Kaya’ya ardında da kaza nedeniyle oluşan trafikte bekleyen servis minibüsü ve diğer araçlara çarptı. İsmi öğrenilemeyen sürücü kazanın ardından otomobili ve içinde bulunan 2 kadını orada bırakıp yaya olarak kaçtı.

İKİ KADIN GÖZALTINDA

Meydana gelen ikinci kazadan itfaiye personelleri kıl payı kurtulurken, yaralı jandarma Akif Kaya ise kaza yerine gelen ikinci ambulansla Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı jandarma personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, kaçan otomobil sürücüsünü yakalama çalışmaları başlatılırken, sürücü ile beraber otomobilde bulunan 2 kadın arkadaşı ise gözaltına alındı. Kaza nedeniyle uzun süre çift yönlü olarak trafiğe kapatılan Silivri-Çavuşlu yolu, ekiplerinin incelemeleri ve kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla tekrardan trafiğe açıldı. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam