DOLAR 32,5540 0.01%
EURO 34,8664 -0.05%
GBP 40,5670 0.1%
ALTIN 2.433,670,16
BITCOIN 2110363-3,00%
Şiddetli yağış uyarısı! Bu kentlere dikkat…

Şiddetli yağış uyarısı! Bu kentlere dikkat…

Şiddetli yağış uyarısı! Bu kentlere dikkat… - Samsun, Ordu,  İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimleri için şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

ABONE OL
5 Haziran 2023 15:30
Şiddetli yağış uyarısı! Bu kentlere dikkat…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Şiddetli yağış uyarısı! Bu kentlere dikkat…

AFAD, Samsun, Ordu,  İç Anadolu, Akdeniz’in iç kesimlerinde şiddetli yağış uyarısında bulunarak, Amasya, Samsun, Sinop ve Kastamonu illerimizde yaşanan aşırı yağışlara müdahale çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

AFAD, Meteoroloji’den alınan bilgilere göre şu iller için uyarılarda bulundu:

– Samsun il genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların 6 Haziran Salı sabah saatlerine kadar çok kuvvetli, yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

GECE YARISINA KADAR SÜRECEK

– Ordu çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların 6 Haziran Salı akşam saatlerine kadar kuvvetli, batı kesimlerde zaman zaman çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

– İç Anadolu ve Akdeniz’in iç kesimlerindeki yağışların ise bugün (5 Haziran) gece yarısına kadar devam edip gece yarısı itibarıyla şiddetini yitirmesi beklenmektedir

– Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.

Kastamonu'da sağanak hayatı felç ettiİlginizi ÇekebilirKastamonu'da sağanak hayatı felç ettiSağanak vurdu: Dereler taştı, bazı ilçelerde okullar tatil olduİlginizi ÇekebilirSağanak vurdu: Dereler taştı, bazı ilçelerde okullar tatil olduSağanak vurdu: Dereler taştı, yollarda göçükler oluştuİlginizi ÇekebilirSağanak vurdu: Dereler taştı, yollarda göçükler oluştu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam