DOLAR 32,4149 0.08%
EURO 34,8479 0.04%
GBP 40,8002 0.3%
ALTIN 2.399,820,14
BITCOIN 19199861,99%
Şenkul’dan hükümete çağrı: Antik Limanı Girne Belediyesi’ne verin, siz de biz de rahat edelim

Şenkul’dan hükümete çağrı: Antik Limanı Girne Belediyesi’ne verin, siz de biz de rahat edelim

ABONE OL
9 Haziran 2023 21:50
Şenkul’dan hükümete çağrı: Antik Limanı Girne Belediyesi’ne verin, siz de biz de rahat edelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

30 Mayıs'ta tamamlanması öngörülen Girne Antik Limanı'ndaki restorasyon çalışmalarının bu ayın sonuna kadar bitirilmesi hedeflenirken, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'dan hükümete yeni bir çağrı geldi.

Çalışmaların uzamasının tüm kesimleri mağdur ettiğini belirten Şenkul, altyapı işleri tamamlanan limanda zemin döşemesi meselesi ile ilgili yaşanan tartışmaların sürecin uzamasına sebep olmaması gerektiğini vurguladı.

Murat Şenkul, tadilatın artık sonlanması gerektiğini, uzamasının ise kaosa neden olacağını belirterek, hükümete "Antik Limanı Girne Belediyesi'ne verin, siz de biz de rahat edelim." çağrısında bulundu.

Girne Belediye Başkanı Şenkul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Kendimi bildim bileli Antik Limanın zemini asfalttı. Asfalt şuan yapılandan daha uyumlu değil zannederim tarihi yapılar ile. Yenilenirken daha iyisi olabilirdi diyenlere hiç itirazım yok, bu defa daha iyisini planlayıp yapılmasını sağlayabiliriz. Ancak Antik Limanın biran önce bitirilip açılması lazım çünkü şuan Girne yarım, sadece Liman değil tüm Girne esnafı mağdur.

Önemli olan altyapı işleri idi, o kısım yapıldığına göre sonuçtan memnun kalınmaz ise yeni zemin döşemesi tartışılır, uzlaşılır, turizmin sakin olduğu bir dönemde 30 gün içinde de zemin kaplaması değişilir. Ama artık bu tadilatın sonlanması gerekir. Aksi kaostur, aksi Limanın yıllarca atıl kalmasıdır. Örnek mi istiyorsunuz. Kale arkası hemen oracıkta… Son olarak hükümete de şu çağrıyı yapayım: 

Antik Limanı Girne Belediyesine verin, siz de biz de rahat edelim."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam