DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066877-0,41%
Selvi Kılıçdaroğlu, dayanışma pazarını ziyaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu, dayanışma pazarını ziyaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu, dayanışma pazarını ziyaret etti - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Beyazıt Meydanı’nda kurduğu Dayanışma Pazarı’nı ziyaret etti.

ABONE OL
4 Nisan 2023 15:40
Selvi Kılıçdaroğlu, dayanışma pazarını ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu, dayanışma pazarını ziyaret etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Beyazıt Meydanı’nda kurduğu Dayanışma Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Selvi Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinden gelen üreticilerin yer aldığı Dayanışma Pazarı’na herkesi davet etti. Selvi Kılıçdaroğlu’nun ziyaret görüntülerine de yer verdiği paylaşımı şöyle:

“DEPREMZEDE AİLELERE VE ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR”

“Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyazıt Meydanı’nda kurulan Dayanışma Pazarı’nı ziyaret ettim. Deprem bölgesinden gelen yetiştirici ve üreticilerin yer aldığı pazardan alınan her ürün depremzede ailelere ve çocuklarına umut oluyor. Herkesi buraya davet ediyorum.” (ANKA)

Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul’da çocuk bakımevi açılışına katıldıİlginizi ÇekebilirSelvi Kılıçdaroğlu, İstanbul’da çocuk bakımevi açılışına katıldıSelvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilimİlginizi ÇekebilirSelvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilim

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Cumhurbaşkanı deprem istanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Twitter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam