DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696781,16%
Selvi Kılıçdaroğlu: Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi…

Selvi Kılıçdaroğlu: Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi…

Selvi Kılıçdaroğlu: Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi… - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Kemal Bey de ben de her gün halkımızla buluşuyor, kucaklaşıyoruz; ama genelde ayrı yerlerdeyiz. Uzun bir aradan sonra İzmir, ne mutlu ki bizi bir araya getirdi. Baharın esintisi, çok güzel günlerin habercisi” dedi.

ABONE OL
30 Nisan 2023 21:35
Selvi Kılıçdaroğlu: Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu: Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi…

Millet İttifakı, bugün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenledi. Mitinge, Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir mitinginde çekilmiş bir fotoğrafı bu akşam Twitter hesabından paylaştı. Selci Kılıçdaroğlu, paylaşımda şunları kaydetti:

“Kemal Bey de ben de her gün halkımızla buluşuyor, kucaklaşıyoruz; ama genelde ayrı yerlerdeyiz. Uzun bir aradan sonra İzmir, ne mutlu ki bizi bir araya getirdi. Baharın esintisi çok güzel günlerin habercisi.”

Kılıçdaroğlu bu kez emekçilere seslendi: Her şey hazırİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu bu kez emekçilere seslendi: Her şey hazırErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Aleviliğini yaşa, anlatmana gerek yokİlginizi ÇekebilirErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Aleviliğini yaşa, anlatmana gerek yokAkşener’den İzmir’de bir ilkİlginizi ÇekebilirAkşener’den İzmir’de bir ilk

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam