DOLAR 32,3755 -0.43%
EURO 34,7943 -0.24%
GBP 40,7500 -0.13%
ALTIN 2.408,23-0,59
BITCOIN 1857615-4,61%
Selvi Kılıçdaroğlu 12 yıllık ayıba işaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu 12 yıllık ayıba işaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu 12 yıllık ayıba işaret etti - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Van Seyrantepe’de 12 yıl önce yaşanan depremden bu yana konteynırlarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlarla buluştu. Selvi Kılıçdaroğlu, “Kemal Bey’e söyleyeceğim, bu böyle olmamalıydı” dedi.

ABONE OL
27 Nisan 2023 12:30
Selvi Kılıçdaroğlu 12 yıllık ayıba işaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu 12 yıllık ayıba işaret etti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Van Seyrantepe’de 12 yıl önce yaşanan depremden bu yana konteynırlarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlarla buluştu. Selvi Kılıçdaroğlu, “Kemal Bey’e söyleyeceğim, bu böyle olmamalıydı” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, ‘Beslenme Saati’ projesi kapsamında Van’da kadın ve çocuklarla buluştu. Selvi Kılıçdaroğlu, Seyrantepe’de konteynır kenti de ziyaret etti ve “12 yıl önce yaşanan depremden bu yana insanlarımız bu konteyner gettosunda yaşam mücadelesi içinde. Çocukların durumunu anlatmaya dilim varmaz. İktidarı da, muhalefeti de bu insanları unutmuş. Kemal Bey’e söyleyeceğim, bu olmamalıydı. Düzeltiriz” dedi.

Kılıçdaroğlu beslenme saati projesi ile ilgili de şunları söyledi: “Sorunların temelinde de ücret eşitsizliği, herkesin hakkını hak ettiği şekilde alamaması, erişememesi var… Bu durum eğitimde eşitsizliği yaratıyor. Sadece yerel yönetimlerle başarılacak işler de değil. Onlar ellerinden geleni yapıyor ama bu esas merkezi hükümetin sorumluluğudur. Amacımız bunu eninde sonunda bir devlet projesi haline getirmektir. Umarım en kısa sürede bu olacaktır. Bundan umutluyum. Sizler de umutlusunuz anladığım kadarıyla gelecek daha güzel olacak buna inanıyorum.”

Selvi Kılıçdaroğlu: Yoksullukta değil, zenginlikte çocukları eşitlememiz gerekiyorİlginizi ÇekebilirSelvi Kılıçdaroğlu: Yoksullukta değil, zenginlikte çocukları eşitlememiz gerekiyorSelvi Kılıçdaroğlu: Ülkenin her köşesindeki çocukların gözleri ışıl ışıl parlayacakİlginizi ÇekebilirSelvi Kılıçdaroğlu: Ülkenin her köşesindeki çocukların gözleri ışıl ışıl parlayacak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam