DOLAR 32,3992 -0.26%
EURO 34,7902 -0.09%
GBP 40,6761 -0.14%
ALTIN 2.405,25-0,70
BITCOIN 18710691,16%
Sarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak

Sarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak

Sarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak - CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı miting hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Sarıgül, “Sayın Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Başkanı olarak karşılayacağız ve öyle bir miting yapacağız, buradan öyle mutlu ayrılacak ki İstanbul’a 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız” dedi.

ABONE OL
4 Mayıs 2023 17:05
Sarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kentte yapacağı miting için hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

“Erzincan tarihinin görebileceği en büyük mitinge hazırlanıyoruz” diyen Sarıgül yaptığı açıklamada “Cumartesi günü Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak. Bu miting için canla başla çalışacağız. Çoluk çocuk o meydanda olacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Başkanı olarak karşılayacağız ve öyle bir miting yapacağız, buradan öyle mutlu ayrılacak ki İstanbul’a 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız.” dedi.

“KAMUOYU ARAŞTIRMALARINA GÖRE İYİ BİR NOKTADAYIZ”

Açıklamasını sürdüren Mustafa Sarıgül, “Sekiz ayrı araştırma kuruluşunun yaptığı kamuoyu araştırmalarına göre, rakam vermeyeceğim, ancak çok iyi bir noktadayız. Yaptığımız çalışmaların, verdiğimiz mesajların Erzincan halkına çok iyi ulaştığını görüyorum. Bütün siyasi partilere mensup hemşehrilerimizden muazzam bir ilgi var. İnşallah bu ilgiyi sandığa taşıyacağız” dedi.

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam