DOLAR 32,2692 -0.05%
EURO 35,0975 -0.06%
GBP 40,8778 -0.18%
ALTIN 2.468,370,10
BITCOIN 2114845-0,16%
Sarıgül: Boynunuz bükülmeyecek

Sarıgül: Boynunuz bükülmeyecek

Sarıgül: Boynunuz bükülmeyecek - Seçim çalışmalarını ilçe ilçe gezerek sürdüren CHP Erzincan milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, “Bize oy verdiğinize asla pişman olmayacaksınız, boynunuz bükülmeyecek” dedi.

ABONE OL
11 Mayıs 2023 16:50
Sarıgül: Boynunuz bükülmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sarıgül: Boynunuz bükülmeyecek

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarını ilçe gezileri ile sürdürüyor. Sarıgül, son olarak Otlukbeli ilçesinde bir araya geldiği seçmenlere şöyle seslendi:

“HERKESİN YARDIMINA KOŞARIM”

*Ben vaatte bulunmuyorum. Bugüne kadar yaptığım şeyleri söylüyorum. Ben bugüne kadar hiçbir yurttaşıma sen kimsin, necisin, hangi partilisin diye hiç sormadım. Hep sadece şunu sordum; Senin için ne yapabilirim? Yine onu soracağım.

*Bana oy versin vermesin herkesin yardımına koşarım. Hiçbir şekilde dil farkı, din farkı, ırk farkı, kültür farkı, mezhep farkı gözetmem. Partiler arasında ayrım yapacaksam, hemşerilerim arasında ayrım yapacaksam, Otlukbeli için Erzincan için faydalı olmayacaksam, rabbim bana bu görevleri kısmet etmesin.

*Ben Otlukbeli’ne milletvekili olmaya değil, yaşlıların evladı, küçüklerin ağabeyi, büyüklerin kardeşi olmaya geldim. Bize oy verdiğinize asla pişman olmayacaksınız, boynunuz bükülmeyecek. Öylesine yoğun çalışacağız ki dört ay sonra oy vermeyenler bile ‘Sarıgül, yaman adammış keşke oy verseydik’ diyecekler.

“BEN YAPACAĞIMI SÖYLERİM SÖYLEDİĞİMİ DE YAPARIM”

İktidara yönelik eleştirilerde de bulunan Mustafa Sarıgül, vaatlerini ise şöyle sıraladı:

“Otlukbeli’ne doğalgaz sözü, baraj sözü, sel önleme sözü veriyorlar. Otlukbeli sormayacak mı ’20 yıldır yapamadın da 5 yılda mı yapacaksın?’ Tarım ve hayvancılığa destek vermemiz lazım. Hayvancılık için ucuz kredi vereceğiz. Çiftçilerin ve esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini sıfırlayacağız. Çiftçiye söz verdik ÖTV’siz ve KDV’siz mazot vereceğiz. Çiftçimize, besicimize alım garantisi vereceğiz. Çiftçi para kazanacak. Erzincan topraklarında ekilmeyen, biçilmeyen yer kalmayacak. Devletin arazilerini tarım ve hayvancılık yapanlara bedelsiz olarak vereceğiz.”

Sarıgül: İsviçre’nin Lugano’su varsa Türkiye’nin de Kemaliye’si olacakİlginizi ÇekebilirSarıgül: İsviçre’nin Lugano’su varsa Türkiye’nin de Kemaliye’si olacakSarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacakİlginizi ÇekebilirSarıgül: Türkiye’nin gözü kulağı Erzincan’da olacak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam