DOLAR 32,4238 0.18%
EURO 34,8390 -0.03%
GBP 40,9771 0.33%
ALTIN 2.394,59-1,15
BITCOIN 19010192,04%
“Şampiyon Melekler’i anan Kilitkayalı duygusal anlar yaşadı

“Şampiyon Melekler’i anan Kilitkayalı duygusal anlar yaşadı

ABONE OL
15 Haziran 2023 10:50
“Şampiyon Melekler’i anan Kilitkayalı duygusal anlar yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

TV8 ekranlarında "All Star" formatıyla yeniden yayınlanan MasterChef yarışması dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelirken, 2020 yılı yarışmacısı Kıbrıslı Türk Tanya Kilitkayalı da ana kadroya girmek için mücadele verecek isimleri arasında yer aldı.

Yarışma sırasında 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde kaybedilenler anılırken, Adıyaman'da yaşamını yitiren "Şampiyon Melekler" için ayrı bir parantez açıldı.

MasterChef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya'nın söz verdiği Tanya Kilitkayalı, duygularını anlatırken duygusal anlar yaşadı. Kilitkayalı, yaşamını yitiren Selin Karakaya'nın kendisiyle fotoğraf çektirdiğini öğrendiğini de kaydederek, bunun üzüntüsünü daha da artırdığını söyledi, "Allah bir daha yaşatmasın." temennisini paylaştı.

Selin Karakaya babası Enver Karakaya da, Kilitkayalı'nın programdaki görüntülerine yer vererek, "Teşekkürler çocuklarımızın Tanya ablası…" paylaşımında bulundu.

Tanya Kilitkayalı, programda duygularını ve yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Hem Türkiye hem biz çok kötü bir olaya yaşadık, umarım Allah bir daha yaşatmaz. Kıbrıs'tan da bir çok vefatımız oldu ama bizim için en acısı oraya giden voleybol takımındaki çocuklarımız, velilerimiz ve hocalarımızın vefatıydı. Çocuklar Kıbrıs'ta şampiyon oldu ve maalesef o gece kaldıkları otelde yakalandılar depreme. Ben gidemedim ama Kıbrıs'tan elimden gelen desteği yapmaya çalıştım. Bizim için çok üzücüydü, tabii herkes için de öyle. Umarım Allah bir daha yaşatmaz.

MasterChef'in bana kattığı bir şey oldu. Geçen gün bir şey paylaşmıştım çocuklarla ilgili ve ardından kaybettiğimiz çocuklarımızdan birini babası bana mesaj attı. Ben yarışmadan çıktıktan sonra onlar bizim restoranımıza gelmiş ve ben o çocukla tanımadan fotoğraf çektirdim. Bunu öğrenince daha da kötü oldum. Çünkü tanımasam bile hepsi için çok üzülmüştüm. Ben onların Tanay ablasıydım. Çok kötüydü umarım Allah bir daha yaşatmaz."

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Tanya Kilitkayalı, 2020 yılında katıldığı yarışmanın 11'inci haftasında elenmişti.

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Gazimağusa Türk Maarif Koleji Yıldız Kız ve Erkek Voleybol kafilelerinin konakladığı Adıyaman'daki İsias Hotel yıkılmış, oteldeki 39 kişilik kafileden, 3 veli ve 1 öğretmen kendi imkanlarıyla enkazdan sağ kurtulurken, 24 öğrenci, 3 öğretmen ve 8 veli olmak üzere 35 kişi yaşamını yitirmişti. Depremlerde toplam 49 KKTC vatandaşı hayatını kaybetmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam