DOLAR 32,5952 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
GBP 40,6625 0.15%
ALTIN 2.495,720,47
BITCOIN 21184354,84%
Saadet Partisi’nden dikkat çeken Erdoğan videosu

Saadet Partisi’nden dikkat çeken Erdoğan videosu

Saadet Partisi’nden dikkat çeken Erdoğan videosu - Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için “İmralı'yla dirsek temasında olanları unutma! Türkiye için karar ver” notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. Videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; “Ben Milli İstihbarat Teşkilatı’mın mensuplarını kendi başbakanlığım döneminde İmralı’ya gönderenim ve açıkça söylüyorum, yarın da gönderirim, öbür günde gönderirim” sözleri yer aldı.

ABONE OL
24 Mayıs 2023 23:35
Saadet Partisi’nden dikkat çeken Erdoğan videosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Saadet Partisi, bu akşam Twitter hesabından Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için “İmralı’yla dirsek temasında olanları unutma! Türkiye için karar ver” notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı.

Videoda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ben Milli İstihbarat Teşkilatı’mın mensuplarını kendi başbakanlığım döneminde İmralı’ya gönderenim ve açıkça söylüyorum, yarın da gönderirim, öbür günde gönderirim” sözleri yer aldı.

“İMRALI İÇİN DE YAPARIZ”

Paylaşılan seçim kampanyası videosunda; Erdoğan’ın katıldığı bir programdaki “Bir başbakan olarak ben arkadaşlarımı daha önce İmralı’ya gönderdim. Aynı şekilde Oslo’ya gönderdim. Daha sonra Hakan Bey döneminde yine bu adımları İmralı’da Oslo’da da attık ve şu anda da yine bunu gerekliği gördüğümüz anda yaparız. İmralı içinde yaparız, Oslo içinde yaparız” ifadeleri de yer aldı.

Erdoğan’ın sözlerinin yer aldığı görüntü oy pusulasında Erdoğan’ın resminin üzerine gelerek son buluyor. Video, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na evet mührü basılmasıyla sona eriyor.

Karamollaoğlu: Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi?İlginizi ÇekebilirKaramollaoğlu: Unutma! BOP Eş Başkanı kimdi?Karamollaoğlu, Erdoğan'ın sözlerini yayınlayıp oy istediİlginizi ÇekebilirKaramollaoğlu, Erdoğan'ın sözlerini yayınlayıp oy istedi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam