DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9807 0.34%
GBP 40,9260 0.62%
ALTIN 2.434,760,49
BITCOIN 21069381,06%
Saadet Partisi il binasına saldırı

Saadet Partisi il binasına saldırı

Saadet Partisi il binasına saldırı - Karaman’da Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı düzenlendi.

ABONE OL
9 Mart 2023 15:00
Saadet Partisi il binasına saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Saadet Partisi il binasına saldırı

Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı binasına dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından yapılan saldırıda parti levhasındaki harfler kırıldı.

“SORUŞTURMA BAŞLATILDI”

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, “Dün akşam parti binamızın kapalı olduğu saatlerde kapıdaki levhamıza bir saldırı oldu. Bize karşı fiziksel bir saldırı yok. Şu an saldırı yapan kişiler hakkında net bir şey yok. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve emniyet ekipleri olayla ilgileniyor ama henüz bize gözaltına alınan kişi olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI ADAYININ AÇIKLANMASININ ARDINDAN YAPILMASI MANİDAR”

Saldırının Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından yapılmasının kafada soru işaretleri bıraktığını kaydeden Başkan Koz, “Karaman’da biz böyle bir saldırıyı hiç yaşamadık. Son bir yıldır bu binadayız. Millet İttifakı’nın yol haritasının belirlenip, Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından bu olayın yaşanması manidar” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Görgü tanıklarının saldırıyı 2 kişinin yaptığını ifade ettiğini belirten Yasim Koz, “Güvenlik kameramız yoktu. Bu saldırıdan sonra güvenlik kamerası takılmasını hızlandıracağız. Olayla ilgili görgü tanıkları var. Görgü tanıkları saldırıyı yapanların iki kişi olduğunu ifade ediyor. Konunun yakından takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Emekli Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Saadet Partisi'ne katıldıİlginizi ÇekebilirEmekli Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Saadet Partisi'ne katıldı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam