DOLAR 38,4496 0.08%
EURO 43,7597 -0.01%
GBP 51,3879 0.26%
ALTIN 4.074,55-0,62
BITCOIN 36609871,51%
Rüyasında görüp rahatsız olmuş !

Rüyasında görüp rahatsız olmuş !

Lefkoşa’da Metehan Bölgesinde, yapımı devam etmekte olan Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi içerisinde amcasının oğlunu bıçaklayan zanlı Özgür Bekmez mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının ayrıca psikolojik sorunları olduğunu, Türkiye’de bir ay yatılı tedavi gördüğünü, bu hususun araştırılacağını belirtti. Olayda kullanılan bıçağın henüz bulunmadığını, soruşturmanın devam ettiğini, görgü tanıklarından ifade alınacağını kaydeden polis, bir gün ek tutukluluk talep etti

ABONE OL
10 Nisan 2025 13:01
Rüyasında görüp rahatsız olmuş !
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kamalı Haber

Polis memuru Emine Çıkan mahkemeye olguları aktardı. Polis, zanlının 09.04.2025 tarihinde, saat 12.20 sıralarında, Lefkoşa’da Metehan Bölgesinde, yapımı devam etmekte olan Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi içerisinde sürekli rüyasında gördüğünden ve psikolojisi bozuk olduğu gerekçesiyle yemekhanenin önünde tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurmuş olduğu bıçak ile M.B.(E-24)’yi dirseğinden, alnından, sırtından ve dudağından bıçaklamak suretiyle adam öldürmeye teşebbüs edip, ağır yaraladığını söyledi.

Polis, olayda yaralanan M.B.’nin kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından M. B’yi sürekli rüyasında gördüğünü, rahatsız olduğunu, ondan kurtulmak için bıçakladığını söylediğini aktardı. Polis, zanlının ayrıca psikolojik sorunları olduğunu, Türkiye’de bir ay yatılı tedavi gördüğünü, bu hususun araştırılacağını belirtti. Olayda kullanılan bıçağın henüz bulunmadığını, soruşturmanın devam ettiğini, görgü tanıklarından ifade alınacağını kaydeden polis, bir gün ek tutukluluk talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı ise ‘ psikolojik sorunlarım var ama ciddi bir şey yapmadım. Kuzenime bir bıçak vurmuşum ne olmuş yani’ dedi.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam