DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075865-1,76%

Polis Genel Müdürlüğü, Ltb Zabıtalarına Eğitim Verdi

ABONE OL
14 Kasım 2014 08:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Lefkoşa, 13 Kasım 14 (T.A.K): Polis Genel Müdürlüğü, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde (LTB) görevli 20 zabıtaya  “Soruşturma Memuru Geliştirme” eğitimi verdi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Müfettiş Erkan Demirdağ ve Polis Okulu Müdürlüğü’nde görevli müfettişler Cevdet Demirel, Sonel Yıkıcı ve Eren Gözügüzel LTB zabıtalarına uygulamalı Dosya Tanzimi, Trafik Yönlendirme ve Alanda Uygulama konularını kapsayan eğitim verdi.

Eğitimin ardından LTB zabıta memurları, Polis Okulu Müdürlüğü yetkilileri ve eğitimde görevli müfettişlere sertifika verildi.

LTB toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın yanı sıra Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, Polis Okulu Müdürü Bekir Abatay ve Polis Okulu Müdür Yardımcısı Ersin Mertol da katıldı.

MANAVOĞLU

Eğitimin tamamlanmasının ardından gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Polis Genel Müdürü 2. Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, kurumlararası iş birliğinin her iki kurumun gelişmesine katkı sağlayacağını ve bunun halka hizmet olarak geri döneceğini belirtti.

Günün gelişen koşullarına göre çalışanların teknik ve bilgi yönünden geliştirilmesi gerektiğinin altını çizen Manavoğlu, Polis Müdürlüğü olarak bu yöndeki çalışmalara her zaman katkı koymaya hazır olduklarını söyledi.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da, işbirliğinden dolayı Polis Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Harmancı, şehir hayatının önemli bir parçası olan trafik ve asayiş gibi konularda LTB ve Polis Genel Müdürlüğü’nün birlikte hareket etmesinin Lefkoşalıların uzun zamandır özlemini duyduğu bir durum olduğunu söyledi. 

“Sadece ceza yazan bir konuma sokulan zabıtaların” aslında şehir içinde yaptığı birçok önemli görev olduğuna vurgu yapan Harmancı, Polis Genel Müdürlüğü’nün katkıları ile bu durumun görünürlüğünün artacağına inandığını belirtti. 

Yeni düzenlemeler yapılarak park cezalarının bir miktar düşürülmesi gerektiğini kaydeden Harmancı, “Günümüz koşullarında kesilen ceza miktarının önemli rakamlar olduğunu idrak ediyoruz. Bununla birlikte, tutum, davranış ve prensiplerimizle üzerimizde taşıdığımız üniformaların hakkını vermek zorundayız. Bu konuda zabıtaların üzerine düşün görevi yapacağına inanıyorum” dedi. 

Kaynak: TAK

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam