DOLAR 32,4854 -0.18%
EURO 34,9622 0.32%
GBP 40,7877 0.47%
ALTIN 2.496,30-0,01
BITCOIN 2063475-4,37%
Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat

Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat

Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurdun güney kıyıları hariç büyük bölümünde yağışlar etkili olacak. Cumartesi etki alanını daraltacak olan yağışlar, pazar günü etkisini iyiden iyiye kaybedecek.

ABONE OL
10 Mayıs 2023 08:25
Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat

Meteoroloji tarafından hava durumuna dair güncel tahminler yayınlandı. Yurdun büyük çoğunluğunda kendini gösteren sağanak yağışlar cuma günü etki alanını genişletecek. Cumartesi günü yurdu batısından itibaren terk etmeye başlayacak olan yağışlar, pazar günü etkisini yitirecek.

YER YER YOĞUN ETKİLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Edirne, Kırklareli ve Kahramanmaraş çevreleri ile Mersin ve Adana’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kuraklık nedeniyle itfaiyeciler suyu yüzme havuzlarından karşılıyorİlginizi ÇekebilirKuraklık nedeniyle itfaiyeciler suyu yüzme havuzlarından karşılıyorSivas'ı dolu ve sağanak vurduİlginizi ÇekebilirSivas'ı dolu ve sağanak vurdu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam