DOLAR 32,5790 0.28%
EURO 34,9959 0.06%
GBP 40,7947 -0.02%
ALTIN 2.456,140,83
BITCOIN 20955280,51%
Özel: Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden vekilimiz darp edildi

Özel: Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden vekilimiz darp edildi

Özel: Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden vekilimiz darp edildi - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in usulsüzlüklere itiraz ettiği için CHP'li müşahitlerle birlikte darp edildiğini, telefonları kırıldığını açıkladı.

ABONE OL
28 Mayıs 2023 10:10
Özel: Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden vekilimiz darp edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Özel: Sandık usulsüzlüğüne itiraz eden vekilimiz darp edildi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter hesabından 1. turda oyların tamamının Cumhur İttifakı ve adayı Recep Tayyip Erdoğan’a çıktığı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in ve sandık görevlilerinin darp edildiğini duyurdu.

Köyde jandarma bulunduğunu ancak sayılarının yetersiz olduğunu vurgulayan Özgür Özel, paylaşımında şunları kaydetti:

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı.

Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil. Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın. Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın.”

Şanlıurfa'da toplu oy kullanmayı engellemeye çalışan CHP'lilere saldırıİlginizi ÇekebilirŞanlıurfa'da toplu oy kullanmayı engellemeye çalışan CHP'lilere saldırı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam