DOLAR 32,5964 0.29%
EURO 34,8083 0.09%
GBP 40,6283 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BITCOIN 20642953,77%
Özdağ ve Kurtulmuş görüşmesi sona erdi

Özdağ ve Kurtulmuş görüşmesi sona erdi

Özdağ ve Kurtulmuş görüşmesi sona erdi - Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş açıklama yaptı...

ABONE OL
22 Mayıs 2023 14:10
Özdağ ve Kurtulmuş görüşmesi sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Özdağ ve Kurtulmuş görüşmesi sona erdi

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından iki isim bir açıklama yaptı.

“TÜRKİYE’NİN İSTEĞİYLE DEĞİL ŞARTLAR NETİCİSİNDE GELDİLER”

“Oldukça verimli bir görüşme yaptık” diyen Kurtulmuş açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ümit ediyoruz ki Zafer Partisi de genel çerçevede Cumhurbaşkanımıza destek verir ve Türkiye bu seçimi rahat şekilde tamamlar diye düşünüyoruz.

Türkiye’nin meselelerinden birisi göçmenler meselesidir. Önemli bir mesele ama bu meselenin Türkiye’nin isteği üzerine değil şartlar neticesinde ortaya çıktı. Bu insanlar hayatta kalabilmek için buraya geldiler. Ama Türkiye’nin yüklenebileceği bir sınır var.

“HÜKÜMETİMİZ ONURLU BİR GERİ DÖNÜŞ İÇİN ÇALIŞIYOR”

Hükümetimiz Suriyelilerin güvenli ve onurlu geri dönüşü için çalışıyor, mesafe alıyor. İnşallah Suriye’de normalleşmenin sağlanması, barış ve huzur ortamının temin edilmesi için son derece samimi ve takvimlendirilmiş bir çalışma içindeyiz.

Önümüzdeki dönemde 1 milyon Suriyelinin geriye dönüşünü sağlayacak oradaki konutların yapımı meselesi zaten gündemimizde. Bir an önce gönüllü ve güvenli geri dönüşünün temin edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Sayın Kılıçdaroğlu, ’10 milyon Suriyeli getirdiniz, 10 milyon daha getireceksiniz’ dedi. Bu doğru değil. Resmi rakamlarla 4 milyon 994 bin Suriyeli var. Bunun iki katını söyledi. Yanlış bilgiyi kamuoyu ile paylaştı”

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AK Parti AKP Numan Kurtulmuş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam