DOLAR 32,5033 -0.13%
EURO 34,9819 0.39%
GBP 40,7639 0.41%
ALTIN 2.431,990,38
BITCOIN 2086009-0,94%
Oyuncak tabancayla çalıştığı istasyonu arkadaşına soydurdu

Oyuncak tabancayla çalıştığı istasyonu arkadaşına soydurdu

Oyuncak tabancayla çalıştığı istasyonu arkadaşına soydurdu - Oyuncak tabancayla akaryakıt istasyonunun marketini soyan Mustafa Bedenli (26) ile ona yardım eden arkadaşları Habil Ali Çavga (31) ve Mehmet Gündüz (34) tutuklandı. İstasyon çalışanı olan Çavga'nın, arkadaşı Bedenli'ye paranın saklandığı yeri söylediği ve soygun sonrası araçla onu almaya gittiği belirlendi.

ABONE OL
24 Nisan 2023 11:25
Oyuncak tabancayla çalıştığı istasyonu arkadaşına soydurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Konya’da akaryakıt istasyonun marketine gelen maskeli ve kapüşonlu kişi, buradaki çalışana kuruyemiş almak istediğini söyledi. Şüpheli, ardından belindeki tabancayı çıkarıp çalışana doğrultarak tehdit edip kasadaki yakıt hasılatı olan 600 bin lirayı alarak kaçtı.

Olay güvenlik kameralarına yansıdı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ile  Kent Güvenlik Yönetim Sisteminden (KGYS) yüzlerce saatlik görüntü izledi.

Görüntülerden, şüphelinin istasyona geldiği motosiklete binerek kaçtığı, bir süre sonra da motosikleti yol kenarına bırakarak üzerindeki kıyafetleri yaktığı, ardından da kendisini almaya gelen bir araca bindiği tespit edildi.

Soygunu 3 suç kaydı bulunan Mustafa Bedenli’nin gerçekleştirdiği, araçla onu almaya gelen kişinin 13 suç kaydı olan Habil Ali Çavga olduğu, 3 suç kaydı olan Mehmet Gündüz’ün de onlara yardım ettiği saptandı. 3 şüpheli, yakalanıp, gözaltına alındı.

ARKADAŞLARINA PARANIN NEREDE SAKLANDIĞINI SÖYLEMİŞ

Habil Ali Çavga’nın akaryakıt istasyonunun çalışanı, Mehmet Gündüzün oto yıkama iş yerinin olduğu ve Mustafa Bedenli’nin ise Gündüz’ün yanında çalıştığı belirlendi. Şüphelilerin ifadelerinde; sohbet ettikleri sırada Habil Ali Çavga’nın benzin istasyonunda paraların nereye koyulduğunu bildiğini, Mustafa Bedenli’nin ise yakında düğün yapacağı için paraya ihtiyacı olduğunu söylediği, ardından da gasp olayını planladıklarını söyledi.

Öte yandan Habil Ali Çavga ve Mehmet Gündüzün olay anında başka yerde olduklarını göstermek için telefonlarını kapatarak, farklı bir akaryakıt istasyonunda alışveriş yaptığı ve kameraların önünde beklediği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (DHA)

78 yaşındaki kadın 3. banka soygununda yakalandıİlginizi Çekebilir78 yaşındaki kadın 3. banka soygununda yakalandıMauro Icardi'den olay paylaşım: Bir utanç, bir skandal, yılın soygunu!İlginizi ÇekebilirMauro Icardi'den olay paylaşım: Bir utanç, bir skandal, yılın soygunu!

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam