DOLAR 32,3321 0.25%
EURO 35,0847 -0.13%
GBP 41,0182 -0.02%
ALTIN 2.287,210,44
BITCOIN 22737230,53%
Öldürüp başında beklemişti, sosyal medyada akılalmaz kıskançlık tuzağı

Öldürüp başında beklemişti, sosyal medyada akılalmaz kıskançlık tuzağı

Öldürüp başında beklemişti, sosyal medyada akılalmaz kıskançlık tuzağı - Diyarbakır'da 32 yaşındaki Mehmet Faruk Turan'ı öldürüp polis gelene kadar başında bekleyen Mehmet İhsan Şahin, cinayetin sebebini itiraf etti. Şahin birlikte yaşadığı M.Ş. ile yazışmalarını gördüğü Şahin'i sosyal medyada sahte kadın hesabı açarak tuzağa düşürdüğünü anlattı.

ABONE OL
6 Nisan 2023 10:00
Öldürüp başında beklemişti, sosyal medyada akılalmaz kıskançlık tuzağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Öldürüp başında beklemişti, sosyal medyada akılalmaz kıskançlık tuzağı

Olay, 4 Nisanda Dicle Üniversitesi Hastanesi önündeki otobüs durağı yakınında meydana geldi. İkisi de Bismil ilçesinde yaşayan Mehmet İhsan Şahin ile Mehmet Faruk Turan arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.

Şahin, yanında getirdiği tabancayla Turan’ı vurup öldürdü. Turan’ın cesedinin başında bekleyen Şahin, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silah ile gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet İhsan Şahin, çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Faruk Turan’ın cenazesi de otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek Bismil ilçesinde toprağa verildi.

SOSYAL MEDYADAN KADIN HESABI AÇARAK ÇAĞIRMIŞ

Cinayeti itiraf eden Mehmet İhsan Şahin, birlikte yaşadığı M.Ş. ile Mehmet Faruk Turan’ın sosyal medya üzerinden yazışmalarını gördüğünü ve bunun üzerine Turanı öldürdüğünü söyledi.

Yapılan araştırmada Şahin’in, sosyal medyada sahte bir kadın hesabı açtığı ve Mehmet Faruk Turan ile bir süre iletişim kurduktan sonra görüşmek için hastane önüne davet ettiği, ardından da cinayeti işlediği ortaya çıktı. (DHA)

Kayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' dediİlginizi ÇekebilirKayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' dediKayınbiraderini öldürmüştü... İfadesi ortaya çıktıİlginizi ÇekebilirKayınbiraderini öldürmüştü… İfadesi ortaya çıktı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam