DOLAR 32,3668 -0.37%
EURO 34,6753 -0.42%
GBP 40,5456 -0.46%
ALTIN 2.389,17-1,37
BITCOIN 18915171,44%
Okulda yasak aşk skandalı büyüyor! Müdür, öğretmen, veliler…

Okulda yasak aşk skandalı büyüyor! Müdür, öğretmen, veliler…

Okulda yasak aşk skandalı büyüyor! Müdür, öğretmen, veliler… - Antalya'da bir ortaokulda aynı mesai arkadaşı kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla görevden alınan müdürün iki öğrenci velisiyle yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

ABONE OL
2 Nisan 2023 10:40
Okulda yasak aşk skandalı büyüyor! Müdür, öğretmen, veliler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Okulda yasak aşk skandalı büyüyor! Müdür, öğretmen, veliler…

Antalya’da bir ortaokul müdürü olan S.Ö., önceki görev yeri olan okuldaki kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla görevinden alındıktan sonra, sınıfındaki bir öğrencinin velisiyle ilişki yaşadığı iddialarıyla tekrar gündeme geldi.

Yaşanan olaylar sonrasında S.Ö.’nün eşi tarafından boşanma davası açıldı ve dilekçede, S.Ö.’nün ikinci bir veliyle de ilişki yaşadığı iddiası yer aldı. Boşanma davası dosyasında birçok delil sunulduğu belirtilirken, N.Ö. adına kayıtlı aracın S.Ö. tarafından iade edilmediği ve kayıp olduğu sebebiyle çalıntı ihbarı da yapıldığı ifade edildi.

Evli ve iki çocuk babası S.Ö. hakkında aynı okulda öğretmen olan eşi N.Ö. ve diğer öğrenci velileri şikayetçi oldu.

Ayrıca, S.Ö.’nün eşini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edildiği ve savcılık tarafından 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği de belirtildi. Sonrasında S.Ö.’nün görev yeri değiştirilerek başka bir ilkokula gönderildiği ifade edildi. (DHA)

Kayınbiraderinin yasak aşkına kurban gitti İlginizi ÇekebilirKayınbiraderinin yasak aşkına kurban gitti Kocasını yasak ilişki yaşadığı eniştesine öldürten kadına tahrik indirimiİlginizi ÇekebilirKocasını yasak ilişki yaşadığı eniştesine öldürten kadına tahrik indirimi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam