DOLAR 32,3594 0.09%
EURO 35,1192 -0.09%
GBP 41,6242 0.75%
ALTIN 2.324,250,23
BITCOIN 22977962,36%
Okul önünde ‘pes’ dedirten olay! Ortaokul öğrencisi…

Okul önünde ‘pes’ dedirten olay! Ortaokul öğrencisi…

Okul önünde ‘pes’ dedirten olay! Ortaokul öğrencisi… - Bursa'da ortaokul öğrencisi Berat A. (12), okul önünde tartıştığı lise öğrencisi Yusuf E.yi (16) bıçakla kalçasından yaraladı. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
16 Mart 2023 16:15
Okul önünde ‘pes’ dedirten olay! Ortaokul öğrencisi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Okul önünde ‘pes’ dedirten olay! Ortaokul öğrencisi…

Olay, önceki gün Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde meydana geldi. Lise ve ortaokulun aynı bahçe içerisindeki binalarda eğitim verdiği okulda, öğrenciler arasında tartışma çıktı.

Altıncı sınıf öğrencisi Berat A. ile 10uncu sınıf öğrencisi Yusuf E. arasındaki tartışma, diğer öğrencilerin ve öğretmenlerin müdahalesi ile sonlandı.

KALÇASINDAN BIÇAKLADI

Okul çıkışında karşılaşan öğrenciler arasında yeniden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Berat A., yanındaki bıçak ile Yusuf E.’yi kalçasından yaraladı.

Yusuf E., çağırılan ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf E.ye ayakta müdahale edilirken, Berat A. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

KAMERAYA YANSIDI

Bu arada olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokakta karşılaşan öğrencilerin tartıştığı, araya giren bir kişinin Yusuf E.’yi tekme atarak uzaklaştırmaya çalıştığı, Berat A.nın da tekme atıp, elindeki bıçağı savurarak Yusuf E.yi kovaladığı görüldü. (DHA)

Bursa'da eşini öldüren koca: Maskeli 4 kişi geldi, korkuyla bıçakladımİlginizi ÇekebilirBursa'da eşini öldüren koca: Maskeli 4 kişi geldi, korkuyla bıçakladımBirlikte yaşadığı kadını bıçakladıİlginizi ÇekebilirBirlikte yaşadığı kadını bıçakladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam