DOLAR 32,2763 0.07%
EURO 34,7690 -0.11%
GBP 40,7192 0.07%
ALTIN 2.407,00-0,08
BITCOIN 2059538-0,48%

Nisan’da hizmete girecek

ABONE OL
3 Ocak 2017 11:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, yenileme çalışmaları devam eden Gönyeli-Boğaz yolunda (eski Girne yolu) incelemelerde bulundu. Dürüst, hava koşulları düzelince çalışmalara devam edileceğini ve yolun nisan ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Dürüst, incelemeleri sırasında yol yenileme çalışmalarının gidişatı konusunda, yolun yapımını sürdüren firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Bakanlık basın bürosundan verilen bilgiye göre, Bakan Dürüst’e incelemeleri sırasında Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ve Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar eşlik etti.

Sürücülere “dikkatli olun” uyarısı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst incelemelerin ardından yaptığı basın açıklamasında, Gönyeli-Boğaz yol yenileme çalışmalarının devam ettiği süre içerisinde sürücülerin çok dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

“Hava düzelince devam edilecek”

Dürüst, çalışmalara elverişsiz hava koşulları nedeniyle bir süre ara vermek mecburiyetinde kaldıklarını ifade ederek, hava koşullarının düzelmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarına kalındığı yerden devam edileceğini belirtti.

“Nisan’da hizmete girecek”

Yolun nisan ayı içerisinde hizmete gireceğini ifade eden Dürüst, yol çalışmaları devam ettiği sürede bölge sakinlerinin sabırlı davranarak, çalışmalardan dolayı meydana gelebilecek rahatsızlıkları doğal karşılamalarını ve yolu kullanan sürücülerin daha dikkatli olmalarını istedi.

Dürüst, yol yapım çalışmalarında alınması gereken tüm güvenlik tedbirlerinin en üst seviyelerde alındığını ifade ederek, yolun hizmete girmesiyle birlikte, hem yolu kullanan sürücüler hem de bölge sakinleri için büyük bir rahatlama ve kolaylık olacağına inanç belirtti.

Güvenlikli bir yola da kavuşulacağını ifade eden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, ileriki günlerde yapımı devam eden diğer projeleri de yerinde inceleyeceklerini belirterek, çalışmaların en erken süre içerisinde tamamlanması için gerekli müdahaleleri yapacaklarını kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam