DOLAR 32,3714 0.15%
EURO 35,0402 -0.18%
GBP 40,9688 0.17%
ALTIN 2.321,720,11
BITCOIN 2272281-0,67%
Nebati: Hepimiz birinci sınıf vatandaşız

Nebati: Hepimiz birinci sınıf vatandaşız

Nebati: Hepimiz birinci sınıf vatandaşız - Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Tek millet' diyoruz çünkü tek millette Sünni'si, Alevi'si, Arap'ı, Türk'ü, Kürt'ü yok. Tek ne var? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı var ve hepimiz birinci sınıf vatandaşız.' dedi.

ABONE OL
5 Mayıs 2023 21:00
Nebati: Hepimiz birinci sınıf vatandaşız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Nebati: Hepimiz birinci sınıf vatandaşız

AKP’nin Mersin milletvekili adayı Nebati, Silifke ilçesini ziyaretinde konvoyla vatandaşları selamladı, ardından Göksu Parkı’nda düzenlenen “halk konserleri” etkinliğine katıldı.

Nebati, Türkiye’de herkesin “birinci sınıf vatandaş” olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Tek devlet’ diyoruz. Devletimize göz diken olursa ‘gözünü çıkarırız’ diyoruz. Ne diyoruz, ‘tek vatan’. Bizim gideceğimiz hiçbir yer yok. Kusura bakmayın. ‘Biz buranın sahibiyiz’ diyoruz. ‘Tek millet’ diyoruz çünkü tek millette Sünni’si, Alevi’si, Arap’ı, Türk’ü, Kürt’ü yok. Tek ne var? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı var ve hepimiz birinci sınıf vatandaşız. ‘Bayrak’ diyoruz. Bu bayrağı hiç kimse indiremez ve bayrak, tek bayraktır, ay yıldızlı bayrağımız. Onun için bu yolda yürüyoruz. Bu yolda söylediğimiz şey de ‘biriz, iriyiz, diriyiz, hep beraber Türkiye’yiz’ diyoruz.” (AA)

AKP'nin düzenlediği Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın: Bakan Nebati de oradaydıİlginizi ÇekebilirAKP'nin düzenlediği Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın: Bakan Nebati de oradaydıKılıçdaroğlu beğendi: Nebati mi, Yılmaz mı?İlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu beğendi: Nebati mi, Yılmaz mı?

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Maliye Bakanı Mersin Nureddin Nebati Türkiye

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam