DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
GBP 41,0275 0.02%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22900762,40%

“ne Değişecek?”

ABONE OL
17 Haziran 2015 08:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sılay TAŞKAN

Geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen 25. CTP-BG Olağanüsü Kurultayının ardından Parti Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Talat ve yebni bir hükümet de vatandaşları pek umutlandırmadı. Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar, yeni bir hükümetle de ülkede pek birşeyin değişeceğine inanmıyor.

Vatandaş ne dedi?

Ozan Mertdağ:

“Mehmet Ali Talat’ın daha önce de hükümetin başında olduğunu gördük. o zamanlarda birşey değişmemişti. Herşey aynı idi şimdi de değişeceğine inanmıyorum. Tek beklentim yeni Cumhurbaşkanı Akıncı’nın barışı sağlaycağıdır. Hayırlısı olsun”.

Şehmuz Sofular:

“Yeni yönetimin ülke için iyi işler yapabilmesini ve hayırlısı olmasını dilerim. Geçmişi bir tarafa bırakarak ilerlemeyi isteriz. Herşey hayırlısı olması dileğiyle”.

Ömer Tözüner:

“Talat 10 yıl önce ne yaptı da şimdi ne yapacak. Geçmiş yıllarda da Talat hükümetin başına geldiğinde de birşey yapamamıştı ve bir şey değişmemişti, şimdi düşünüyorsunuz ki birşeyler değişecek bu hükümet  böyle geldi böyle gidecektir. Söyleycek başka bir söz yok hayırlı olur”.

Ahmet Harbelioğlu:

“Öncelikle yeni hükümete hayırlı olsun diyorum ve artık birşeylerin değişmesini istiyorum. Tabi ki de bu çok zor bugüne kadar ne değişti de bu saatden sonra Talat değiştirecek . Var olan sistemin değişmesini istiyoruz”.

Kayhan Taşkan:

“Benim bir beklentim yoktur. Geçmişte de bir şey değişmedi şimdikde değişeceğini düşünmem sadece Cumhurbaşkanı Akıncı’nın barış yoluyla çıktığı bu yolda iyi bir sonuca ulaşarak herkes için hayırlı olanını yapmasını isteriz.  Beklentimiz Akıncı’dandır. Kurulacak olan hükümetten de hiç bir şey beklemem”.

Melek Kutruza:

“Beklentilerim herkesin istediğinden farklı değildir. Daha iyi bir gelecek olmasını isterim herşeyin yeniden başlamasını dinlerim”.

Doc.dr.Mustafa Menekay:

“Kurulacak hükümette bilinçli insanların başa geçmesini ve onların yönetmesi yandaşıyım. Ben geçmiş yıllar hakkında fazla bir politika bilmem ama tek bildiğim geçmiş geçmişte kalmıştır şu anda gelecek için konuşuruz. Geleceğin iyi olmasını dilerim”.

Muarrem Genç:

“Hiç bir beklentim yoktur. Her gün bir yasa çıkar her gün birşey değişir. Bu işleri oyuna döndürdüler artık herşeyi. Hayırlısı olsun”.

Denktaş Arıca:

“Ben 13 yıldır KKTC’de kalırım 11 yıldırda KKTC için çalışma izinli çalışırım ve beni artık vatandaş yapmalarını beklerim”…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam