DOLAR 32,3799 0.16%
EURO 34,9914 -0.28%
GBP 40,9917 0.2%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN 22912882,11%
NBA’de play-in ve play-off heyecanı başlıyor

NBA’de play-in ve play-off heyecanı başlıyor

ABONE OL
11 Nisan 2023 10:40
NBA’de play-in ve play-off heyecanı başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) bu gece play-in, hafta sonu ise play-off maçları başlayacak.

Konferanslarında normal sezonu ilk 6 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan play-off etabına yükselirken, play-off'ta mücadele edecek 7 ve 8. takımlar ise normal sezonu 7 ile 10. sıra arasında tamamlayan ekipler arasında bu hafta içi düzenlenecek play-in etabı sonrası belirlenecek.

NBA play-in turnuvası, 11-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. NBA play-off ilk turu ise 15 Nisan'da başlayacak.

PLAY-OFF

Doğu Konferansı lideri Milwaukee Bucks ve ikincisi Boston Celtics ile Batı Konferansı lideri Denver Nuggets ve ikincisi Memphis Grizzlies'ın rakipleri play-in turnuvasıyla belirlenecek.

Normal sezonu Doğu Konferansı'nda 3'üncü bitiren milli oyuncu Furkan Korkmaz'ın da formasını giydiği Philadelphia 76ers, 6'ıncı bitiren Brooklyn Nets ile eşleşirken, milli basketbolcu Cedi Osman'ın da formasını giydiği 4'üncü sıradaki Cleveland Cavaliers ile 5'inci sıradaki New York Knicks kozlarını paylaşacak.

Batı Konferansı’nda ise sezonu 3'üncü tamamlayan Sacramento Kings, 6'ncı sırada bulunan Golden State Warriors ile eşleşirken, sezonu 4'üncü sırada tamamlayan Phoenix Suns ise 5'inci sıradaki Los Angeles Clippers ile karşılaşacak.

PLAY-IN

Play-in turnuvasında Batı Konferansı'nı 7'nci bitiren Los Angeles Lakers, 8'inci sırada tamamlayan Minnesota Timberwolves ile karşılaşacak. Bu maçın kazanan takımı doğrudan 7'nci sıranın sahibi olacak ve play-off'ta Memphis Grizzlies ile eşleşecek. Kaybeden taraf ise 9'uncu sıradaki New Orleans Pelicans ile 10'uncu sıradaki Oklahoma City Thunder mücadelesinin kazananı ile 8'inci sıra için karşılaşacak. Bu eşleşmenin galibi de Batı Konferansı'nın lideri Denver Nuggets'la play-off'ta rakip olacak.

Doğu Konferansı'nda ise milli oyuncu Ömer Faruk Yurtseven'in formasını giydiği 7'nci sıradaki Miami Heat, 8'inci sıradaki Atlanta Hawks ile karşılaşacak ve kazanan 7'nci sıraya yerleşip play-off'ta Boston Celtics ile eşleşecek. Bu eşleşmenin kaybeden tarafı ise Toronto Raptors-Chicago Bulls maçının kazananıyla 8'inci sıra için mücadele edecek. Bu eşleşmenin galibi de play-off etabında Doğu Konferansı'nın lideri Milwaukee Bucks ile karşılaşacak.

PLAY-OFF PROGRAMI

NBA'de play-off ilk tur eşleşmeleri şu şekilde:

15 Nisan Cumartesi:

Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers
Doğu Konferansı'nda 7'nci sırayı alacak takım – Boston Celtics
New York Knicks – Cleveland Cavaliers
Golden State Warriors – Sacramento Kings

16 Nisan Pazar:

Doğu Konferansı'nda 8'inci sırayı alacak takım – Milwaukee Bucks
Batı Konferansı'nda 8'inci sırayı alacak takım – Denver Nuggets
Batı Konferansı'nda 7'nci sırayı alacak takım – Memphis Grizzlies
Los Angeles Clippers – Phoenix Suns

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam