DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
GBP 41,0337 -0.05%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21625011,11%

Nasıl saldıracağını şaşırdı

ABONE OL
18 Ağustos 2017 08:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Greditidwest bankasının sahibi Vakkas Altınbaş’la ilgili Yeni Bakış’ta yer alan haberin ardından banka Gifa Turizmin aktif hesaplarını keyfi bir kararla durdururken,  Pos cihazını da  geri aldı

Yıllardır KKTC’ye yatırım adı altında ülkenin en güzide yerlerini siyasi mekanizmayı da kullanarak kapatan Vakkas Altınbaş, metehan bölgesinde “İskana açıldığı”  vatandaştan gizlenerek ucuza  elde ettiği araziyi  Yeni Bakış deşifre edince çılgına döndü

Altınbaş, bir süre önce de  tarihi Yavuz Çıkarma plajını elde etmek için birtakım manevralar yapmış ancak bu konuda oluşan toplumsal baskı nedeniyle hükümet bu bölgeyi Altınbaş’a “peşkeş” çekmekmeye cesaret edememişti

Vakkas Altınbaş’ın ülkede çevirdiği dolaplar saymakla bitmiyor. Ercan havaalanında altın kaçakçılığından yakalanmadan, petrol istasyonunda vatandaşa pazarlanan su katılmış benzine birçok usulsüzlük hala toplumun hafızasında duruyor

Yeni BAKIŞ

 

Greditidwest bankasının sahibi Vakkas Altınbaş’la ilgili Yeni Bakış’ta yer alan haberin ardından banka Gifa Turizmin aktif hesaplarını keyfi bir kararla durdururken,  Pos cihazını da  geri aldı.

Küplere bindi

Yıllardır bankası Creditewest sayesinde ülke insanını borç faizi altında inim inim inleten Vakkas Altınbaş, Yeni Bakış’ya yayınlanan “Gece rahat uyuyabiliyormusunuz?” haberinin ardından küplere bindi. 

 

Gifa Turizmin hesaplarını dondurdu pos cihazı geri aldırdı

Banka yetkililerine direktif veren Altınbaş,  Gifa Holding bünyesinde yer alan Gifa Turizm’in Creditwest Bank’taki aktif hesabını hiçbir gerekçe göstermeden durdururken, dün öğleden sonra ise Gifa Turizme gönderdiği elemanlarına Pos cihazını söktürdü.

Merkez Bankasına çağrı

Bir işletmenin hesaplarını hiçbir gerekçe göstermeden kapatan Vakkas Altınbaş’ın bu keyfi kararı karşısında Merkez Bankasını göreve davet ediyoruz. Kimse bir hukuk devleti olduğu belirtilen KKTC’de böyle keyfi karara imza atamaz.

Altınbaşın bankasına paçayı kaptıran perişan

Vakkas Altınbaş’ın bankası Creditwest’le çalışmak zorunda kalan memurdan polise, öğretmenden işçiye, toplumun hemen hemen ker kesmi, borç faizi altında inim inim inlerken, insanlarımız öyle bir noktaya geldi ki, ödeyemediği taksidi nedeniyle mahkeme kapılarında sürünmeye başladı. Altınbaş’a paçasını kaptıran vatandaş çocuklarının okul ihtiyaçları bir yana evlatlarına harçlık bile veremez noktaya geldi.

Ülkeyi soyup soğana çevirdi

Yıllardır KKTC’ye yatırım adı altında ülkenin en güzide yerlerini siyasi mekanizmayı da kullanarak kapatan Vakkas Altınbaş, metehan bölgesinde “İskana açıldığı”  vatandaştan gizlenerek ucuza  elde ettiği araziyi  Yeni Bakış deşifre edince çılgına döndü. Altınbaş, bir süre önce de  tarihi Yavuz Çıkarma plajını elde etmek için birtakım manevralar yapmış ancak bu konuda oluşan toplumsal baskı nedeniyle hükümet bu bölgeyi Altınbaş’a “peşkeş” çekmekmeye cesaret edememişti.

Altın kaçakçılığından sulu benzine

Vakkas Altınbaş’ın ülkede çevirdiği dolaplar saymakla bitmiyor. Ercan havaalanında altın kaçakçılığından yakalanmadan, petrol istasyonunda vatandaşa pazarlanan su katılmış benzine birçok usulsüzlük hala toplumun hafızasında duruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam