DOLAR 32,2842 0.08%
EURO 34,9492 0.26%
GBP 40,6785 0.35%
ALTIN 2.397,590,19
BITCOIN 1973198-2,70%
Mustafa Sarıgül: Erzincan’ı yıldız yapacağız

Mustafa Sarıgül: Erzincan’ı yıldız yapacağız

Mustafa Sarıgül: Erzincan’ı yıldız yapacağız - Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Üzümlü ilçesinde muhtarlarla buluştu. Sarıgül, 'Muhtarlar, demokrasinin ilk basamağıdır. Muhtarlarımız çok önemli. Mustafa Sarıgül varlığını muhtarlarımıza borçludur. Muhtarlarımızla birlikte Erzincan’ı yıldız yapacağız' dedi.

ABONE OL
22 Nisan 2023 17:45
Mustafa Sarıgül: Erzincan’ı yıldız yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Mustafa Sarıgül: Erzincan’ı yıldız yapacağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sarıgül, Üzümlü ilçesinde muhtarlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

CHP Milletvekili adayı Sarıgül, demokrasinin ilk basamağının muhtarlar olduğunu belirterek, “Vatandaş, bakana ulaşamaz, milletvekiline ulaşamaz, belediye başkanına ulaşamaz ama muhtara ulaşır. Yaşamım boyunca muhtarlarımızla beraber çalıştım. Bir mahalleye gideceksem muhtarlarımıza sormadan o mahalleye kesinlikle girmedim. Muhtarlarımızla birlikte Erzincanımızı çok farklı yerlere taşıyacağız. Erzincanımız, Sivas ile Erzurum arasına sıkışmış, sesi biraz az çıkıyor. Erzincan’ın sesini daha da yükselteceğiz. Erzincan’ı Türkiye’nin yıldız kentlerinden birsi yapacağız” dedi.

“ERZİNCAN KAZANACAK, TÜRKİYEM KAZANACAK”

Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin çalıştığını anlatan Mustafa Sarıgül, “Bütün hemşehrilerimle el ele, kol kola, omuz omuza olacağım. Ankara’ya bana gelen hemşehrime ‘Hangi partiye oy verdin?’ diye sormam. ‘Canım hemşehrim sana nasıl yardımcı olurum?’ diye sorarım. Erzincan’a kötülemeye, karalamaya değil, çare bulmaya geldim. Erzincan’a ayrıştırmaya değil, toparlamaya geldim. Erzincan’da sevgi kazanacak, Erzincan kazanacak, Türkiye’m kazanacak” diye konuştu.

Sarıgül: Makamlar, mevkiler geçicidir, mal mülk yalandır, önemli olan kalpleri kazanmakİlginizi ÇekebilirSarıgül: Makamlar, mevkiler geçicidir, mal mülk yalandır, önemli olan kalpleri kazanmak

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam