DOLAR 32,5395 0.42%
EURO 34,8131 0.51%
GBP 40,6971 0.37%
ALTIN 2.401,240,90
BITCOIN 1886548-4,79%
Munzur Çayı’ndaki kayıp arama çalışmasıyla ilgili yeni gelişme

Munzur Çayı’ndaki kayıp arama çalışmasıyla ilgili yeni gelişme

Munzur Çayı’ndaki kayıp arama çalışmasıyla ilgili yeni gelişme - Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarında su altında kalan araç bulunduğu yerden çıkarıldı.

ABONE OL
1 Mayıs 2023 19:50
Munzur Çayı’ndaki kayıp arama çalışmasıyla ilgili yeni gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Munzur Çayı’ndaki kayıp arama çalışmasıyla ilgili yeni gelişme

Diyarbakır’dan Tunceli’ye gelen ve bulundukları araçla düştükleri Munzur Çayı’nda kaybolan Baran Aslantaş (22), Azad Demiral (21) ve Mehmet Can Demiral’ın (22) bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Vali Mehmet Ali Özkan koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Munzur Çayı’nın 35 kilometrelik alanı ile Uzunçayır Baraj Gölü’nün Mameki Köprüsü mevkisinde aramalarını yoğunlaştırıyor.

1200 PERSONEL KATILIYOR

Sahadaki çalışmalara jandarma, emniyet, belediye, itfaiye, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlardan oluşan 1200 personel katılıyor.

Bölgede koordineli şekilde çalışma yapan ekipler, bot yardımıyla Munzur Çayı’nın kıyı kesimleri ile su yüzeyinde yaptıkları aramalarda kaza sonrası suda kaybolan otomobile ulaştı.

Su altındaki otomobili çıkarmak için çalışma başlatan ekipler, suyun iki kıyısına halatlar bağladı.

Halatlar yardımıyla suya giren dalgıçlar, su altındaki araca kanca taktı. Vinç ile çekilen araç kıyıya getirildi.

Kayıp 3 kişinin araç içinde ve aracın bulunduğu alanda olmadığı tespit edildi. Ekiplerin arama çalışmaları devam ediyor.

OLAY

Baran Aslantaş’ın kullandığı otomobilin, 21 Nisan’da Tunceli-Ovacık kara yolu Yoncalı köyü mevkisinde Munzur Çayı’na düşmesiyle sürücünün yanı sıra araçtaki Azad Demiral ve Mehmet Can Demiral suda kaybolmuştu. Ekipler, kayıp 3 gencin bulunması için bölgede arama çalışması başlatmıştı. (AA)

8 gün sonra kayıp işçiye ait kemikler bulunduİlginizi Çekebilir8 gün sonra kayıp işçiye ait kemikler bulunduKayıp ihbarının ardından barajdan cesedi çıktıİlginizi ÇekebilirKayıp ihbarının ardından barajdan cesedi çıktı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam