DOLAR 32,3257 -0.5%
EURO 34,8061 -0.36%
GBP 40,8502 -0.25%
ALTIN 2.408,86-0,56
BITCOIN 1856594-4,92%
Muharrem İnce: Davutoğlu ile Babacan’ı ittifaktan at destek vereceğim

Muharrem İnce: Davutoğlu ile Babacan’ı ittifaktan at destek vereceğim

Muharrem İnce: Davutoğlu ile Babacan’ı ittifaktan at destek vereceğim - Partisinin Bahçelievler ilçe teşkilat binasını ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, burada yaptığı açıklamada, Millet İttifakı'na ilişkin 'Dört partinin oylarını topluyorsun yüzde bir oy çıkıyor. Davutoğlu ile Babacan'ı bu ittifaktan at. Sayın Akşener'i de cumhurbaşkanı yardımcısı yap ben hiçbir şey istemeden destek vereceğim söz' dedi. 

ABONE OL
6 Mayıs 2023 19:10
Muharrem İnce: Davutoğlu ile Babacan’ı ittifaktan at destek vereceğim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Muharrem İnce: Davutoğlu ile Babacan’ı ittifaktan at destek vereceğim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul’da ilk olarak Bayrampaşa Demirkapı Caddesi’nde partililerle birlikte yürüdü, vatandaşları ve esnafı selamladı.

Daha sonra partisinin Bahçelievler ilçe teşkilat binasına gelen İnce burada halka seslendi, program miting havasında geçti.

“İTTİFAK KURDUĞUN PARTİLERİN OYLARI SIFIR ÇIKIYOR” 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Muharrem İnce, şunları söyledi:

* “İttifak kurduğun partilerin oyları sıfır çıkıyor. Dört partinin oylarını topluyorsun yüzde bir çıkıyor. Hepsine cumhurbaşkanı yardımcılığı, 77 milletvekili, hepsine 2’şer bakanlık veriliyor. Eğer diyorsanız ki ‘Muharrem İnce bize yardımcı ol’ olurum diyorum. Davutoğlu ile Babacan Türkiye’nin bu hale gelmesinde pay sahibi. Bunların oyu da yok. Oy burada Memleket Partisi’nde.

* Benim bir talebim yok. Ben memleketi düşünüyorum. Eğer siz de koltuklarınızı düşünmüyorsanız Davutoğlu ile Babacan’ı bu ittifaktan at. Sayın Akşener’i de cumhurbaşkanı yardımcısı yap ben hiçbir şey istemeden destek vereceğim, söz. Var mısın? Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum. Bakanlık, makam, para, pul istemiyorum. Ama yapamazlar sıfır oyla her şeyi alıyorlar.” DHA

CHP Elazığ İl Başkanı'nın makam aracının yanında ateş açıldıİlginizi ÇekebilirCHP Elazığ İl Başkanı'nın makam aracının yanında ateş açıldı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam