DOLAR 32,2630 0%
EURO 34,7173 -0.07%
GBP 40,3469 -0.09%
ALTIN 2.399,960,00
BITCOIN 2020868-1,70%
Muharrem İnce: Beş vakit ezan özgürce okunuyorsa…

Muharrem İnce: Beş vakit ezan özgürce okunuyorsa…

Muharrem İnce: Beş vakit ezan özgürce okunuyorsa… - Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bayram namazı sonrası yaptığı açıklamada 'Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, günde beş vakit ezan özgürce okunuyorsa bu Atatürk'ün, şehitlerimizin sayesindedir. Onları bir kez daha minnetle anıyorum' dedi.

ABONE OL
21 Nisan 2023 08:20
Muharrem İnce: Beş vakit ezan özgürce okunuyorsa…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Muharrem İnce: Beş vakit ezan özgürce okunuyorsa…

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramı namazını memleketi Yalova merkeze bağlı Elmalık köyündeki camide kılan İnce, cemaatle bayramlaştıktan sonra mezarlığa gitti.

Köy mezarlığında babası, dedesi ve ninesinin de aralarında olduğu yakınlarının kabirlerine ziyarette bulunan İnce, dua etti.

Muharrem İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların toplumsal hayattaki önemini vurguladı. Herkesin bayramını tebrik eden İnce, şöyle konuştu:

“BAYRAMLAR SARILMAKTIR”

“Bayramlar kucaklaşma işidir, dostluktur, yürek yüreğe olmaktır. Bayramlar, etnisiteleri, mezhepleri, ayrıcalıkları konuşma işi değildir. Bayramlar sarılmaktır. Bu vesile ile bütün milletimizin, İslam aleminin bayramını kutluyorum, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bir kez daha Atatürk’e, şehitlerimize, Cumhuriyetimize saygılarımı, şükranlarımızı sunuyorum. Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, günde beş vakit ezan özgürce okunuyorsa bu Atatürk’ün, şehitlerimizin sayesindedir. Onları bir kez daha minnetle anıyorum.”

Konuşmasının ardından basın mensuplarına dünyaya geldiği evi gösteren İnce, ilk bayram ziyaretini annesi Zekiye İnce’nin evine giderek gerçekleştirdi. (AA)

Muharrem İnce: Merak etmeyin daha 25 gün varİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce: Merak etmeyin daha 25 gün varMuharrem İnce TRT’ye sert çıktı: Hesap vereceksiniz!İlginizi ÇekebilirMuharrem İnce TRT’ye sert çıktı: Hesap vereceksiniz!Muharrem İnce, SÖZCÜ TV'de ‘çekilecek’ iddialarını yanıtladıİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce, SÖZCÜ TV'de ‘çekilecek’ iddialarını yanıtladıMuharrem İnce: Tarımı yeniden ayağa kaldıracağızİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce: Tarımı yeniden ayağa kaldıracağız

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam