DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20666411,62%
Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Siyasilerden ilk tepkiler

Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Siyasilerden ilk tepkiler

Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Siyasilerden ilk tepkiler - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. Siyasilerden ilk tepkiler gelmeye başladı...

ABONE OL
11 Mayıs 2023 14:25
Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Siyasilerden ilk tepkiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Siyasilerden ilk tepkiler

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin yankıları sürüyor.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Milletin muhakemesini bulandırmamak adına Sayın Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşılıyorum.” dedi.

“HALİL İBRAHİM SOFRASINA HOŞGELDİNİZ”

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sayın Muharrem İnce Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, “Sayın Muharrem İnce’ye yapılan komploları yeniden en şiddetli şekilde kınıyorum. Sayın İnce, büyük bir fedakarlık yaparak adaylıktan çekilmek suretiyle Türkiye’nin önünü açmıştır. Bu ülkede adaletin kalmadığını da herkesin yüzüne haykırmıştır. Bir Cumhurbaşkanı adayının itibarını koruyamayan hükümeti ise kınıyorum. @vekilince yi de aldığı bu tarihi karardan dolayı kutluyorum. Tarih bu fedakarlığı unutmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce çekildi... Şimdi ne olacak? YSK temsilcisi yanıtladıİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce çekildi… Şimdi ne olacak? YSK temsilcisi yanıtladıMuharrem İnce: Adaylıktan çekiliyorumİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce: Adaylıktan çekiliyorum

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam