DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 35,0097 0.09%
GBP 40,7938 -0.02%
ALTIN 2.450,240,59
BITCOIN 20973750,12%
Milletvekili seçilemeyen Destici: Her türlü karara saygılıyız

Milletvekili seçilemeyen Destici: Her türlü karara saygılıyız

Milletvekili seçilemeyen Destici: Her türlü karara saygılıyız - Milletvekili seçilemeyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, oyunu kullandı. Destici 'Takdir milletimizindir. Milletimizin, seçmenimizin vereceği her türlü karara biz saygılıyız' dedi.

ABONE OL
28 Mayıs 2023 13:30
Milletvekili seçilemeyen Destici: Her türlü karara saygılıyız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Milletvekili seçilemeyen Destici: Her türlü karara saygılıyız

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilemeyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oyunu Ankara’da Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde kullandı. Destici, her bir oyun çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

– Rehavete kapılmamak gerekiyor, ‘Nasıl olsa arada yüksek bir puan farkı var, 5 puan gibi bir fark var. Bu kapanmaz, rahatlıkla kazanılır. Benim oyumla bir şey olmaz’ demeyelim. Mutlaka bir oy çok kıymetlidir, herkes oyunu kullanmalı. Özelde de Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha 13. Cumhurbaşkanı olarak katkı verilmesini istiyoruz.

DARBELERE HEP KARŞI ÇIKTIK

– Devletimizin varlığının bekası, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin kardeşliği, istiklali ve istikbali için bunun mücadelesini veriyoruz. Daha güçlü, müreffeh, mutlu, büyük bir Türkiye için bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan da bugün oylarını kullanarak bu mücadeleye katkı vermelerini diliyoruz. Takdir milletimizindir.

– Milletimizin, seçmenimizin vereceği her türlü karara biz saygılıyız. Çünkü biz demokrasiden, milli iradeden, milletten yanayız. Bugüne kadar millet iradesine vurulan bütün darbelere hep karşı çıktık, bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Kararı, milletimiz sandıkta verecek. (AA)

Oy kullanan Oğan, Erdoğan'ı örnek aldı: Kandil...İlginizi ÇekebilirOy kullanan Oğan, Erdoğan'ı örnek aldı: Kandil…Erdoğan'ın oy kullandığı okulda gerginlikİlginizi ÇekebilirErdoğan'ın oy kullandığı okulda gerginlik

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam