DOLAR 32,3832 -0.13%
EURO 34,6811 -0.38%
GBP 40,5473 -0.71%
ALTIN 2.404,94-1,22
BITCOIN 1983581-1,76%
MHP’li Kaçmaz’ın öldürülmesinde dikkat çeken detay

MHP’li Kaçmaz’ın öldürülmesinde dikkat çeken detay

MHP’li Kaçmaz’ın öldürülmesinde dikkat çeken detay - İstanbul Eyüpsultan'daki park kavgasında hayatını kaybeden MHP'li Köksal Kaçmaz son yolculuğuna uğurlandı. Kaçmaz'ın saldırı sırasında yanında olan torunlarını korumak için kendisini siper ettiği öğrenildi.  

ABONE OL
23 Ağustos 2023 19:05
MHP’li Kaçmaz’ın öldürülmesinde dikkat çeken detay
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Dün, Sakarya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, park meselesi nedeniyle başlayan tartışma silahlı saldırıya dönüşmüş ve Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz hayatını kaybetmişti.

Kaçmaz’ın cenazesi, Eyüpsultan Yeni Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KENDİSİNİ SİPER ETMİŞ

Kaçmaz’ın saldırı anında otomobilde yanında bulunan torunlarının zarar görmemesi için kendisini siper ettiği öğrenildi. Kaçmaz’ın cenazesine Eyüpsultan Belediye Başkan Deniz Köken, MHP İl Başkanı Sertel Selim, MHP Fatih İlçe Başkanı Muharrem Caymaz ve aile yakınları katıldı.

“4 TANE KURŞUN YEMİŞ, HALA ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜYOR”

Köksal Kaçmaz’ın oğlu Atakan Kaçmaz, şunları söyledi;

*Ben size şunu söyleyeyim. Benim babam bu vatana çok hizmet etmiş bir vatan evladı. Sorun, bütün çevreye sorun. Benim babama kim yardıma geldiyse geri çevirmemiştir. Bu olayda da başka birisine yardım ederken başına geliyor. Kusura bakmayın konuşamıyorum.

*İlaçlarla ayakta duruyorum. Acım çok büyük, ciğerim yanıyor. Çünkü benim babam haince bir saldırıda öldürüldü. Benim babam orada tamamen çocuklarına torunlarına siper olabilmek için dışarıda kaldı.

*Yoksa içeri girebilirdi. Ama onlara kurşun gelmesin diye. Böyle bir adam, ölürken bile ölü bile, anneme demiş ki, çocukları içeri al.

*Bak 4 tane kurşun yemiş. Kan kaybından gidiyor, şuuru gidiyor. Hala çocukları düşünüyor. Böyle bir adam var mı? (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam