DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20688751,54%
MHP’li eski başkanın öldürülmesine ilişkin olayda 1 tutuklama 

MHP’li eski başkanın öldürülmesine ilişkin olayda 1 tutuklama 

MHP’li eski başkanın öldürülmesine ilişkin olayda 1 tutuklama  - İstanbul Eyüpsultan'da MHP Eyüpsultan İlçe eski Başkanı Köksal Kaçmaz'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklandı. 3 kişi hakkında adli kontrol şartı uygulanırken, yaşı küçük şüphelinin dosyası ise ayrıldı. Olayda silah kullanan ve halen firari olan Faruk P. hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

ABONE OL
25 Ağustos 2023 17:15
MHP’li eski başkanın öldürülmesine ilişkin olayda 1 tutuklama 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul Eyüpsultan Sakarya Mahallesi Türbe Caddesi’nde 22 Ağustos 2023 günü Köksal Kaçmaz’ın iş yerinin önüne otomobilini park eden bir kişi ile Kaçmaz arasında tartışma çıktı. Olay yerinden ayrılan saldırgan bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte geldikleri Kaçmaz’ın iş yerine kurşun yağdırdılar.

Köksal Kaçmaz’ın ölümüyle sonuçlanan olayda şüpheliler Tevfik Polat, Fuat Polat ve yaşı küçük olan S.A.P. ile Köksal Kaçmaz ve Yunus Kaya arasında kavga meydana gelmişti. Olayda Köksal Kaçmaz ve firari şüpheli Faruk Polat’ın silah kullandığı tespit edilmişti. Şüpheliler Faruk Polat’ın aracıyla kaçmışlardı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Olay sonrası gözaltına alınan şüphelilerden Tevfik P., Fuat P., Meryem C., Halit A. ve yaşı küçük S.A.P. emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılıkça sorgulanarak mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Tevfik Polat, ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda silah kullanan firari şüpheli Faruk P. hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Yaşı küçük şüpheli S.A.P hakkındaki dosya ise çocuk suçları soruşturma bürosunca yürütülüyor. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam