DOLAR 32,3540 -0.01%
EURO 34,8641 0.06%
GBP 40,6292 0.02%
ALTIN 2.395,740,11
BITCOIN 20720321,07%
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış günlerce etkili olacak

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış günlerce etkili olacak

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış günlerce etkili olacak - Yurdu saran yağışlı hava dalgası birçok bölgede aralıklarla yoğunlaşarak etkisini sürdürüyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yağışlar tüm bölgelerde haftanın ilk yarısında kuvvetini artıracak, ilerleyen günlerde ise batıdan doğuya doğru azalarak yurdu terk edecek.

ABONE OL
10 Nisan 2023 07:55
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış günlerce etkili olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış günlerce etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre bu hafta vatandaşları yağışlı günler bekliyor. Yer yer yoğunlaşan sağanak yağış Türkiye’deki tüm şehirlerde kendini gösterecek. Perşembe gününden itibaren yurdun batısında etkisini yitirecek olan yağış, doğu illerimizde hafta sonuna kadar sürecek. Kıyı kesimlerimizde yağışların daha kuvvetli olması bekleniyor.

TÜM BÖLGELER İÇİN UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış bekleniyor. Genellikle sağanak, güney kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışların, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ve güneyi ile Güneydoğu Anadolu’da yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, Güneydoğu Anadolu’da 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Konya Ovası'nı mart ayı yağışları kurtardıİlginizi ÇekebilirKonya Ovası'nı mart ayı yağışları kurtardıİstanbul barajları alarm veriyor! Geçen yıl bugüne göre yüzde 50 kayıp varİlginizi Çekebilirİstanbul barajları alarm veriyor! Geçen yıl bugüne göre yüzde 50 kayıp var

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Meteoroloji Perşembe Türkiye

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam