DOLAR 32,2900 -0.17%
EURO 34,8096 -0.05%
GBP 40,6545 0.09%
ALTIN 2.407,750,61
BITCOIN 20728410,25%
Meteoroloji uyardı: Sağanak kuvvetlenecek, sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji uyardı: Sağanak kuvvetlenecek, sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji uyardı: Sağanak kuvvetlenecek, sıcaklıklar düşecek - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurtta kendini gösteren sağanak yağış etki alanını genişletecek ve sıcaklıklar yarın birkaç derece düşecek.

ABONE OL
9 Nisan 2023 08:20
Meteoroloji uyardı: Sağanak kuvvetlenecek, sıcaklıklar düşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Meteoroloji uyardı: Sağanak kuvvetlenecek, sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair tahminlerini yayınlandı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde kendini gösteren yağışlar, tahminlere göre yarından itibaren yurdu saracak. Sıcaklıkların birkaç derece düşmesi beklenirken hafta ortasına kadar yağışların etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

YER YER KUVVETİNİ ARTIRACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege (Muğla hariç), Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı hariç), Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu (Şanlıurfa hariç) ile Tekirdağ ve Bolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Bolu çevreleri ve İç Anadolu’nun doğusunda yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun güneyinde toz taşınımı olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul barajlarındaki doluluk oranı 5 ay sonra sevindirdiİlginizi Çekebilirİstanbul barajlarındaki doluluk oranı 5 ay sonra sevindirdiTahtalı Barajı'nda İzmir'e 300 gün yetecek kadar su varİlginizi ÇekebilirTahtalı Barajı'nda İzmir'e 300 gün yetecek kadar su var

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam