DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20750928,48%
Meral Akşener’den Erdoğan’a SÖZCÜ TV’de yanıt: Külliyen yalan

Meral Akşener’den Erdoğan’a SÖZCÜ TV’de yanıt: Külliyen yalan

Meral Akşener’den Erdoğan’a SÖZCÜ TV’de yanıt: Külliyen yalan - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SÖZCÜ TV’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt verdi. Akşener, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Öcalan'ı affedeceğini, çıkaracağını söylediğini söylemiş. Ben de yanındaymışım, hiçbir şey dememişim. Külliyen yalan' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
24 Nisan 2023 20:15
Meral Akşener’den Erdoğan’a SÖZCÜ TV’de yanıt: Külliyen yalan
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Meral Akşener’den Erdoğan’a SÖZCÜ TV’de yanıt: Külliyen yalan

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SÖZCÜ TV ekranlarında SÖZCÜ Televizyonu Genel Müdürü Alişer Delek moderatörlüğünde, SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, SÖZCÜ Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin ve SÖZCÜ Televizyonu Moderatörü Serap Belovacıklı’nın sorularını yanıtladı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu mitinglerde eleştiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terörist başı Öcalan’ı çıkaracakmış. Bu ülke terör devleti değildir. Türkiye asla bu terör örgütlerinin oyuncağı değildir. Bu 7’li masa iyice dağıttı” değerlendirmesini yapmıştı.

“KÜLLİYEN YALAN, KILIÇDAROĞLU’NA BÜYÜK HAKARET”

Erdoğan’ın bu açıklamalarını SÖZCÜ TV’de değerlendiren Meral Akşener şunları söyledi:

* “Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Erdoğan böyle yapacak yani el kol sallanacak. İşte ertesi gün tehdit edecek, ediyor zaten.

* Bugün mesela tam izleyemedim. Size gelirken bir arkadaşım atmış. Mitingte bir terör videosu göstermiş. İçeriğini bilmiyorum yani bakamadığım için. Ama mesela Sayın Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Öcalan’ı affedeceğini, çıkaracağını söylediğini söylemiş. Ben de yanındaymışım, hiçbir şey dememişim. Külliyen yalan. Sayın Kılıçdaroğlu’na da büyük hakaret, büyük haksızlık.”

CANLI YAYIN: Meral Akşener SÖZCÜ TV’deİlginizi ÇekebilirCANLI YAYIN: Meral Akşener SÖZCÜ TV’de

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam