DOLAR 32,5719 0.08%
EURO 35,0299 0.54%
GBP 40,6675 0.22%
ALTIN 2.427,710,20
BITCOIN 2093596-3,54%
Meral Akşener: Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür

Meral Akşener: Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür

Meral Akşener: Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür - İYİ Parti lideri Meral Akşener, HÜDA-PAR'ı Cumhur İttifakı'na katan AKP ve MHP'yi eleştirdi: Gaffar Okan'ın katilleri de bizim için terör örgütüdür.

ABONE OL
23 Nisan 2023 16:15
Meral Akşener: Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Meral Akşener: Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile açılışını yaptığı koordinasyon merkezi önünde partililere seslendi. Akşener, seçimlere 21 gün kaldığını anımsattı.

HARAM BOĞAZA ÇAKIMIŞ

Ülkede kamuya personel alımlarında ve atamalarda, mülakat yoluyla kayırmacılık ve haksızlık yapıldığını savunan Akşener, “Benim namazımın bana sağlaması gereken nedir? Harama el uzatmamaktır, kul hakkına girmemektir. Kul hakkına giriyorsunuz. Haram artık buraya kadar (boğaza) çıkmış.” dedi.

Akşener, partisine yönelik eleştirilere değinerek, “Ben Meral Akşener’im. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Bu elime bugüne kadar terörist eli değmedi eğer değerse vallahi de keserim, billahi de keserim. Gaffar Okan’ın katilleri de bizim için terör örgütüdür.” diye konuştu.

TAKİP ETMEZSEM NAMUSSUZUM, ŞEREFSİZİM

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, “O katilleri de azmettirenleri de buna göz yumanlara da eğer onlardan hesap sormazsam Cenabıhak benden hesap sorsun. Eğer bu cinayetin katillerini de azmettiricilerini de bulup yargıya teslim edip takip etmezsem namussuzum şerefsizim.” ifadelerini kullandı. (AA)

Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a: İyi gaz veriyorlar, Allah razı olsun...İlginizi ÇekebilirMansur Yavaş'tan Erdoğan'a: İyi gaz veriyorlar, Allah razı olsun…Kılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruzİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruzErdoğan, 23 Nisan geleneğini bozmadı! Yine katılmadıİlginizi ÇekebilirErdoğan, 23 Nisan geleneğini bozmadı! Yine katılmadı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam