DOLAR 32,5082 0.17%
EURO 34,7756 0.12%
GBP 40,6688 0.5%
ALTIN 2.489,891,13
BITCOIN 20655165,35%
Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti

Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti

Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti - Memleket Partisi'nden 7. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Doğukan Ekiz, Genel Başkan Muharrem İnce ve Genel Merkez Yönetimi’nin söylem ve eylemlerinin AKP iktidarının ekmeğine yağ sürdüğünü ileri sürerek adaylıktan çekildiğini ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.

ABONE OL
27 Nisan 2023 08:15
Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti

Samsun 7. sıra Milletvekili Adayı Doğukan Ekiz, yazılı bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini ve Memleket Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında 24 yaşında olduğunu ve bunun 21 yılının AKP iktidarında geçtiğini belirten Ekiz, Genel Başkan Muharrem İnce ve Genel Merkez Yönetimi’nin AKP’nin yolunda ilerlediğini ileri sürerek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini söyledi.

.

Doğukan Ekiz

“AK PARTİNİN YOLUNDA KOŞAR ADIM İLERLİYOR”

Açıklamasında Muharrem İnce ve yönetime tepkisini dile getiren Doğukan Ekiz, “Memleket Partisi’nde siyasete adım atma heyecanında bulunan bizler için, umut olduğunu düşündüğümüz Genel Başkan Muharrem İnce’nin ve Genel Merkez Yönetimi’nin söylem ve eylemlerinin AK Parti iktidarının ekmeğine yağ sürdüğü açıkça biz gençler tarafından görülmüştür.

Milyonlarca insan gibi benim de 24 yıllık yaşantımın 21 yılı AK Parti iktidarı tarafından her gün baskıların, işsizliğin, ötekileştirmenin daha da arttığı ve geleceğimizin el birliğiyle yok edildiği günleri görerek geçti. Bu günlerin tekrarlanmaması adına aydınlık, çağdaş, umut dolu bir Türkiye Cumhuriyeti hayalimiz için AK Parti iktidarının yolunda koşar adımlarla ilerleyen Memleket Partisi üyeliğimden ve Milletvekili Adaylığımdan istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi adayı istifa edip, CHP'ye geçtiİlginizi ÇekebilirMemleket Partisi adayı istifa edip, CHP'ye geçtiMuharrem İnce'ye vatandaş tepkisi: Hakkımı helal etmiyorumİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce'ye vatandaş tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam