DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9228 0.36%
GBP 40,8252 0.57%
ALTIN 2.390,43-0,25
BITCOIN 19627163,61%
Market raflarında Kılıçdaroğlu etiketi: Bu fiyatlar düşecek

Market raflarında Kılıçdaroğlu etiketi: Bu fiyatlar düşecek

Market raflarında Kılıçdaroğlu etiketi: Bu fiyatlar düşecek - Üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğraflarının bulunduğu hayat pahalılığını anlatan etiketleri nedeniyle tasarımcı Mahir Akkoyun’un gözaltına alınmasından sonra bu kez Kemal Kılıçdaroğlu fotoğraflı, 'Bay Kemal gelecek, bu fiyatlar düşecek' yazısının aktarıldığı etiketler raflarda yer aldı.

ABONE OL
7 Nisan 2023 22:45
Market raflarında Kılıçdaroğlu etiketi: Bu fiyatlar düşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Market raflarında Kılıçdaroğlu etiketi: Bu fiyatlar düşecek

Üzerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı ‘Erdoğan Sayesinde’ etiketleri viral olmuştu.

Kısa süre içinde market raflarında ve diğer mağazalardaki ürünlerde rastlanılan etiketler Türkiye’deki hayat pahalılığını işaret etmişti.

Etiketleri tasarlayan Mahir Akkoyun’un gözaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından İstanbul’da bu kez Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafının yer aldığı etiketler market raflarında görülmeye başlandı.

Gıda ve temizlik ürünleri reyonlarına iliştirilen etiketlerde “Sana söz! Bay Kemal gelecek bu fiyatlar düşecek’ ibaresi yer aldı.

CHP gençlik örgütleri etiketlerin yer aldığı görselleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

"Erdoğan sayesinde" etiketleri gündem olan Mahir Akkoyun serbest bırakıldıİlginizi Çekebilir"Erdoğan sayesinde" etiketleri gündem olan Mahir Akkoyun serbest bırakıldı"Erdoğan sayesinde" etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun'a destek yağıyorİlginizi Çekebilir"Erdoğan sayesinde" etiketinin yaratıcısı Mahir Akkoyun'a destek yağıyorKılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağımİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağımSelvi Kılıçdaroğlu: Konuşmamız gereken ciddi bir mesele varİlginizi ÇekebilirSelvi Kılıçdaroğlu: Konuşmamız gereken ciddi bir mesele var

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam