DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20747411,38%
Lesinger fırsat istiyor: Seçilirsem hizmet için sesimizi daha çok çıkaracağız

Lesinger fırsat istiyor: Seçilirsem hizmet için sesimizi daha çok çıkaracağız

ABONE OL
17 Haziran 2023 17:15
Lesinger fırsat istiyor: Seçilirsem hizmet için sesimizi daha çok çıkaracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger köy ziyaretleri çerçevesinde  Sipahi, Yeşilköy ve Karpaz bölgesini  ziyaret etti. 

Lesinger, ara seçimlerde başarılı olabileceğine inandığını söyleyerek, "Yüreği vatan için atan herkesle konuşacağım." dedi ve aynı amaç doğrultusunda tek bir yürek olabilmek için bu yola çıktığını dile getirdi.

Figen Yaman Lesinger, YDP'nin seçim manifestosunun içerisinde yer alan tüm maddelerini yerine getirmek için çaba gösterdiğini, bunları yapmaya başladığını ve tabanını oluşturmaya çalıştığını belirtti.

"YDP çalışmak isteyen bir parti." diye konuşan Lesinger, Meclis'teki sandalye sayısının üç olması halinde "Sesimizi daha çok çıkaracağız, halka daha fazla hizmet sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Lesinger konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Kendimi eğitime ve çocuklara adayan bir kişi olarak eğitim yapısındaki eksikliklerin ve yanlışların düzeltilmesi adına insan üstü bir gayret sarf edeceğimin sözünü buradan sizlere veriyorum. Eğitim her zaman için önceliğimizi oluşturmalıdır. Temel önceliğim eğitimin her seviyesinde kaliteyi artırmak adına çalışmalar yapmaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, ortak milli değerlerimizi özümsemiş olarak, çağdaş bilgiler ile donanımlı, düşünen, üreten ve rekabet edebilen bireyler olarak yetiştirme çabasında olmalıyız.

Son yıllarda ülkemizde boşanma oranları dikkat çekici bir artış göstermektedir. Eğitimde aileyi merkeze alan, mutlu, huzurlu ve aile birliğinin sarsılmadan devamını sağlayacak temel bilgi ve değerlerin çocuklarımıza küçük yaştan itibaren verilmesini sağlayacak müfredata yer verilmesinin mücadelesini vereceğim.
Yeniden Doğuş Partisi olarak eğitimi; uzun vadeli bir bakış açısıyla geleceğimize yatırım olarak kabul ediyor, insanımızın yaşam kalitesini yükselten, ülkemizin insan kaynağını çağdaş dünya ile rekabet edebilir donanıma kavuşturan ve hayat boyu süren bir süreç olarak görüyoruz.

Figen Yaman Lesinger olarak bireysel yeteneklere göre öğrencileri yönlendirebilecek bir rehberlik sistemi oluşturmak adına yaptığım çalışmaları bu dönemde sonlandırarak uygulanabilir bir yapıya dönüştürülmesi için mücadelem sürecektir."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam