DOLAR 32,5717 0.25%
EURO 34,9717 -0.02%
GBP 40,7804 -0.06%
ALTIN 2.447,800,49
BITCOIN 21024930,52%
Kuşadası’nda Kılıçdaroğlu pankartları tahrip edildi

Kuşadası’nda Kılıçdaroğlu pankartları tahrip edildi

Kuşadası’nda Kılıçdaroğlu pankartları tahrip edildi - Kuşadası'nda CHP İlçe Örgütünün astığı pankart ve bayrakların iki gün boyunca tahrip edilmesi tepki çekti. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, pankartları kesici aletle kesenleri “İftiralar, yalanlar ve kaostan beslenmek isteyenler” olarak nitelendirdi.

ABONE OL
20 Nisan 2023 11:50
Kuşadası’nda Kılıçdaroğlu pankartları tahrip edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kuşadası’nda Kılıçdaroğlu pankartları tahrip edildi

Seçim atmosferini germeye çalışanlar bu kez Kuşadası’nda ortaya çıktı. CHP Kuşadası İlçe Örgütü üyelerinin Yeniköy Mahallesine astığı, üzerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının olduğu pankartlar kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Kesici aletle parçalanan pankartlara yönelik saldırıların iki gün boyunca sürdüğünü belirten CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “Yeniköy Mahallemize astığımız Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ait pankartlar iki gündür faili meçhul kişi veya kişiler tarafından tahrip edilmektedir.

Bütün saldırılara rağmen demokratik mücadelemize devam edeceğiz. Çatışma ve kutuplaştırma siyasetine milletimiz en güzel cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta verdecektir. Emniyet güçlerinin sorumluları derhal tespit edip yasal gereği yapmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

‘YARINLAR MİLLETİN OLACAK’

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi de olaya tepki göstererek şu ifadelerle kullandı: “İftiralar, yalanlar ve kaostan beslenmek isteyenler Kuşadası’nda pankartlarımızı yırtmışlar. Ne yaparsınız yapın sevgi ve dostluk çizgisinde uzaklaşan değil kucaklaşan bir Türkiye inşa edeceğiz. Pankartı yırtan kardeşim, #SanaSöz; senin geleceğin içinde mücadeleye etmeye devam edeceğiz. Yarınlar milletin olacak”

AKP'liler, CHP seçim bürosunu Erdoğan posteri ile gizlemek istediİlginizi ÇekebilirAKP'liler, CHP seçim bürosunu Erdoğan posteri ile gizlemek istediCHP’nin seçim bürosuna taşlı saldırı... O anlar kameradaİlginizi ÇekebilirCHP’nin seçim bürosuna taşlı saldırı… O anlar kamerada

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam