DOLAR 32,2961 0.15%
EURO 34,8369 0.04%
GBP 40,5082 0.18%
ALTIN 2.434,320,12
BITCOIN 20183771,72%
Kral dairesinde kalan dolandırıcının çantasından servet çıktı

Kral dairesinde kalan dolandırıcının çantasından servet çıktı

Kral dairesinde kalan dolandırıcının çantasından servet çıktı - Hakkında dolandırıcılık suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İbrahim Ö., sahte kimlikle bir otelin kral dairesinde kalırken yakalandı. İbrahim Ö.'nün aracındaki çantadan 1 ruhsatsız tabanca, 2 adet elmas, 1 milyon 368 bin TL değerinde çek çıktı.

ABONE OL
22 Haziran 2023 12:40
Kral dairesinde kalan dolandırıcının çantasından servet çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir süredir peşinde oldukları, kendisini istihbaratçı ve üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtıp birçok kişiyi dolandırdığı için hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İbrahim Ö.’nün (44) izine ulaştı.

GÜNLÜK 6 BİN TL’YE KRAL DAİRESİNDE KALIYORMUŞ

Polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda İbrahim Ö.’nün kendisini istihbaratçı ve kamu görevlisi olarak tanıttığı ve bu şekilde çok kişiyi dolandırdığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca kamuda görevli üst düzey kişilerin akrabası olduğu ve bazı faili meçhul cinayetlerin gizli belgelerini taşıdığı için gerçek ismini kullanamadığı yalanıyla lüks bir otelin kral dairesinde 1 yıldır sahte isim kullanarak, ‘İrfan Tansel Sarı’ ismiyle kaldığı tespit edildi.

‘OĞLUMUN ÇANTASI’ DEDİ İÇİNDEN ELMASLARLA MİLYONLUK ÇEK ÇIKTI

Polis ekiplerinin izine ulaştığı İbrahim Ö., lüks aracıyla kaldığı otelden çıktığı sırada polis ekipleri peşine takıldı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından polislerce önü kesilen İbrahim Ö., yakalanarak gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada, ‘oğlumun çantası’ dediği okul çantasından 1 ruhsatsız tabanca, 2 adet elmas, 1 milyon 368 bin TL değerinde 3 adet banka çeki ele geçirildi ve polis ekiplerince el konuldu.

ÇİFTLİK SAHİBİNİ DE DOLANDIRMIŞ

Ayrıca İbrahim Ö.’nün daha önce de kendisini çiftlik sahibi olarak tanıtıp, başka bir çiftlikte bulunan yaklaşık 40 hayvanı kendisininmiş gibi bir şahsa sattığı, hayvanları satın alan kişinin çiftliğe hayvanları teslim almaya gitmesiyle dolandırıldığını anladığı öğrenildi.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İbrahim İbrahim Ö., adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam