DOLAR 32,3775 0.16%
EURO 35,0852 -0.1%
GBP 41,0475 0.27%
ALTIN 2.323,950,21
BITCOIN 2271658-0,23%
Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu!

Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu!

Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu! - AKP, Organize Sanayi Bölgesi için kamulaştırmayı kolaylaştıran yasa teklifi hazırladı. Komisyonda teklifi, Manisa’da OSB Başkanlığı yapan ve tapulu araziye el koyan Osman Kıvırcık’ın milletvekili eşi Semra Kıvırcık savundu.

ABONE OL
22 Mart 2023 04:35
Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu!

AKP milletvekilleri, yeni kurulacak ya da genişleyecek OSB’lerin yargı ve vatandaş engeline takılmasını önlemek için TBMM’ye yasa teklifi getirdi. Sanayi Komisyonunda kabul edilen teklif yasalaşırsa halkın büyük mücadele ve eylemlerle adalet önünde kurtardığı meralarla özel arsa ve araziler OSB’ye dönüşecek. AKP Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın eşi Osman Kıvırcık, başkanlığını yaptığı Muradiye Organize Sanayi Bölgesini (OSB) büyütmek için çok sayıda vatandaşın sahibi olduğu araziyi OSB’ye katmış, mağdur olan vatandaşlar dava açmıştı.

Osman Kıvırcık

CHP’DEN İTİRAZ GELDİ

Amasya Taşova’daki Çambükü köyü sakinleri de köy merasını kurtarmak için yargıya başvurmuş, mahkeme yürütmenin durdurulmasına karar vermişti. Yasa teklifi komisyonda görüşülürken AKP’li Kıvırcık, “Orada yüzlerce kişinin istihdam edilip binlerce haneye sıcak para akışı olacak işletmelerin kurulması temennisiyle bu karların alındığını biliyoruz” dedi. Bu sözlere CHP’li Tacettin Bayır, “Başka arazi mi kalmadı ki OSB tarım arazisine yapılıyor” yanıtını verdi.

Semra Kaplan Kıvırcık

MECLİS’TE AİLE İTTİFAKI

AKP’li Semra Kaplan Kıvırcık, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı yapan eşi Osman Kıvırcık’ın mahkemelik olduğu bir konuyu Meclis’e taşıması etik bulunmadı.

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam