DOLAR 32,3050 -0.11%
EURO 34,8311 0%
GBP 40,5818 -0.03%
ALTIN 2.416,750,98
BITCOIN 2051522-1,44%
Kim takar yasağı! AKP’li isimler iade etmiyor

Kim takar yasağı! AKP’li isimler iade etmiyor

Kim takar yasağı! AKP’li isimler iade etmiyor - AKP'liler seçim yasaklarını takmıyor! AKP’li meclis komisyon başkanları yasağın başlamasının üzerinden günler geçmesine karşın makam araçlarını iade etmediler.

ABONE OL
10 Mayıs 2023 15:45
Kim takar yasağı! AKP’li isimler iade etmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kim takar yasağı! AKP’li isimler iade etmiyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun yayınladığı takvime göre 4 Mayıs itibariyle seçim yasakları başladı. Makam aracı tahsis edilen isimlerin araçlarını bu yasak kapsamında kullanmaması ve iade etmesi gerekiyor.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İYİ Parti grup başkanvekilleri Erhan Usta ve Müsavat Dervişoğlu ise araçlarını TBMM’ye iade etti. AKP’liler ise makam araçlarını kullanmaya devam ediyor.

GÜNLER GEÇTİ AMA…

Yasağın başlamasının üzerinden günler geçmesine karşın AKP’li meclis komisyon başkanlarından Adalet Komisyonu Başkanı Abdullah Güler, Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Mehmet Altay, Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler ise araçlarını iade etmedi.

AKP’li katip üyeler Şeyhmus Dinçel ve Bayram Özçelik de makam aracını teslim etmeyen isimler arasında bulunuyor.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın memleketinde gövde gösterisi: Evine git evine...İlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Erdoğan'ın memleketinde gövde gösterisi: Evine git evine…Akşener, Çanakkale'de halka seslendi: Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğizİlginizi ÇekebilirAkşener, Çanakkale'de halka seslendi: Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğizKılıçdaroğlu: Saltanatı bitireceğim, Saray'ın sefasını halk sürecekİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Saltanatı bitireceğim, Saray'ın sefasını halk sürecekBahçeli: Kılıçdaroğlu zalimlerin ortak adayıdırİlginizi ÇekebilirBahçeli: Kılıçdaroğlu zalimlerin ortak adayıdır

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam