DOLAR 32,4980 0.15%
EURO 34,8168 0.24%
GBP 40,6342 0.43%
ALTIN 2.488,411,07
BITCOIN 2047241-0,20%
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Şero’ paylaşımı

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Şero’ paylaşımı

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Şero’ paylaşımı - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından CHP Genel Merkezi’nin kedisi ‘Şero’ ile çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, fotoğraflara, “Şero da artık gel git, bir siyaset erbabına dönüştü. Bugün de ona son çalışmalarımızı anlattım. Şero’ya bugün bir de söz verdim. İktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım” notunu düştü.

ABONE OL
12 Mart 2023 22:00
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Şero’ paylaşımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Şero’ paylaşımı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Instagram hesabından CHP Genel Merkezi’nin kedisi ‘Şero’ ile partide çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Şero’ya son çalışmalarını anlattığını belirten Kılıçdaroğlu, iktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağını açıkladı.

 

Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı fotoğraflara yazdığı mesaj şöyle:

“ŞERO’YU HALKIMIZ ‘SOSYAL DEMOKRAT KEDİ’ OLARAK TANIDI”

“CHP Genel Merkezi’nde emektarımız Şero ile bir araya geldik. 2005 yılında dünyaya gelen Şero’yu halkımız ‘sosyal demokrat kedi’ olarak tanıdı. Bilirsiniz, kediler mekanı sahiplenir. Ve bir kedinin gözünde her şey kediye aittir. Burayı da en çok sahiplenen Şero’dur. Kapılar ona hep açıktır. Malum kediler kapalı kapıları sevmez. O istediği yere girer çıkar; sonsuz bir seyahat özgürlüğüne sahiptir. İstediği yerde dolaşır, istediği yerde dinlenir, istediği yerde uzanır. Canı ne isterse onu yapar. Bazen TV’de yanımızda boy gösterir, bazen toplantımızı böler. Hep de dikkatleri üzerine çeker.

“İKTİDARA GELİNCE YAŞ MAMAYI LÜKS OLMAKTAN ÇIKARACAĞIM”

Kediler zaten bilge canlılar. Şero da artık gel git, bir siyaset erbabına dönüştü. Bugün de ona son çalışmalarımızı anlattım. Şero’ya bugün bir de söz verdim. İktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım. Yolda beraber yürüdüklerimizi, herkesi, gencini yaşlısını kedisini çiçeğini böceğini yürekten seveceğiz. Çünkü şefkat erdemdir.”

AKP'nin 2 partiyle yaptığı ittifak görüşmesi sonrası Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çağrıİlginizi ÇekebilirAKP'nin 2 partiyle yaptığı ittifak görüşmesi sonrası Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çağrıKılıçdaroğlu'ndan Bakan Varank'a başsağlığı telefonuİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Bakan Varank'a başsağlığı telefonu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster CHP Cumhurbaşkanı Instagram Kedi Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam