DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072167-1,38%
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim! - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Sayın Kılıçdaroğlu TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bunu ispatlayamazsan namertsin' sözlerine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdardoğlu'nda dikkat çeken bir yanıt geldi.

ABONE OL
25 Mayıs 2023 17:40
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Senin bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdardoğlu sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan’ın terör açıklamasına yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

“ÇIK KARŞIMA İSPAT EDECEĞİM”

“Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!”

ERDOĞAN NE DEDİ?

Bugün “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması” etkinliğinde konuşan Erdoğan “Sayın Kılıçdaroğlu, TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzü söylüyor. Bunu ispatlayamazsan namertsin… Biz onlarla görüşme değil, onları inlerinde vurmakla görevli olduk” dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: “Sen ise Kandil’den aldığın talimatla bunların odalarına gidip, görüşmeler yapıyorsun. Erdoğan ve arkadaşlarının terörle mücadelede nerede durduklarını çok iyi bilirsin. Cudi’nin Gabar’ın Bestler’in dili olsa da konuşsa… Şu anda dirsek dirseğe beraber yürüğün HDP ile birliktelik yaptın. Zaten sabah akşam yalan söylüyorsun. Utanmadan sıkılmadan bir de kalkıp beni yayına çağırıyorsun, senin derdin şöhret. Şöhret olmak istiyorsun. Sana şöhret minderi vermeye niyetimiz yok. Sana yalan şöhreti yeter.”

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a TRT'de çağrıda bulundu: "Benim karşıma çıkmaya cesaret edemez"İlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu, Erdoğan'a TRT'de çağrıda bulundu: "Benim karşıma çıkmaya cesaret edemez"Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na videolu destek: Sana söz...İlginizi ÇekebilirÜmit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na videolu destek: Sana söz…

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam