DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1,30%
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çok sert ‘seccade’ yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çok sert ‘seccade’ yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çok sert ‘seccade’ yanıtı - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan katıldığı televizyon programında kendisine 'seccade' üzerinden yüklene Erdoğan'a sert yanıt geldi.

ABONE OL
6 Nisan 2023 00:45
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çok sert ‘seccade’ yanıtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çok sert ‘seccade’ yanıtı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘seccade’ üzerinden yüklenen Erdoğan, “Manevi değerlere hassasiyeti olmayanın seccadede de gözü olmaz. vatandaşlarım bu fotoğrafları iyice belleğine kazısın. Bu, CHP zihniyetinin ne olduğunu gayet net ortaya koyan bir fotoğraf. İnanıyorum ki bu fotoğrafların yayınlanmasından sonra seccadenin de kıymeti artmaya başlayacaktır” dedi.

“ÇIKAR AĞZINDAKİ BAKLAYI, ‘AFFEDERSİNİZ’ DİYEREK SÖYLE”

Erdoğan’ın bu sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan sert yanıt geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı da etiketleyerek, “Seccade konusunda söylenecek her şeyi söyledik. Samimi Müslümanlar beni anladı. Peki bu işin tutmayacağını bilmez mi Erdoğan? Bilir. Derdi başka. Bu onun imâlarından. Bu zehirli dili tanıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan çıkar ağzındaki baklayı, ‘affedersiniz’ diyerek söyle. Söyle de rahatla” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Kimin parası yurt dışında, hangi bankada biliyorum! Hepsini getireceğizİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Kimin parası yurt dışında, hangi bankada biliyorum! Hepsini getireceğizErdoğan: Anketlere göre açık ara öndeyizİlginizi ÇekebilirErdoğan: Anketlere göre açık ara öndeyiz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP CHP Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam